VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Stolařství. Zakázková výroba z masivního dřeva. Výroba: - atypická okna - dveře - nábytek - schody - venkovní schody - stoly a lavice.

Truhlářství, výroba: - zakázková výrobu nábytku na míru - kuchyňské linky - skříně - postele - obývací stěny - školní nábytek

Pokládka podlah: - linoleum, marmoleum - PVC - laminátové plovoucí podlahy - dřevěné podlahy, parkety - vinylové podlahy - koberce.

Agroservis Výroba, prodej: - malotraktory včetně příslušenství - náhradní díly - motory Lombardi - generální opravy - obrábění na CNC strojích.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce. Prodej: - stavebniny včetně dopravy. Stolářství.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Kontejnerová dopravu vozem AVIA, nosnost 3, 5t. Vnitrostátní doprava. Přeprava stavebních strojů. Stěhování. Výkopové práce.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - montáž sádrokartonů - plovoucí podlahy - obkady a dlažby koupelen, kuchyní, balkónů a lodžií - zateplení a fasády budov - zednické a kompletní obkladačské práce - elekronické zabezpečení objektů a budov.

Malířské a natěračské práce: -tvorba grafických návrhů fasád -malování bytů a nebytových prostor -malování kanceláří, hal -opravné malby po výměně oken -sádrové omítky povrch srovnatelný se sádrokartonem -nátěry oken a dveří + opravy -nátěry radiátorů a trubek -nátěry konstrukcí -nátěry okapů a střech -nátěry ...

Stolařství, stavební truhlářství Výroba: - okna - dveře - vrata - schody - rohové lavice.

Stolařství, truhlářství.

Výroba a servis zemědělské techniky. Zámečnické práce.

Stavby: -pozemní -průmyslové -občanské -zemědělské -rekonstrukce -údržba -rodinné domky na klíč -zateplení budov -půdní vestavby.

Stavební firma: - stavby na klíč - rekonstrukce budov - půdní vestavby-práce sádrokartonářské - zateplování fasád - tesařské práce.

Podlahy. Dodávka + montáž veškerých podlahových krytin- vinylové krytiny, plovoucí podlahy, Marmoleum, koberce, parkety. Příprava podkladu nivelací, nebo suchou cestou. Vzorková prodejna Olomoucká ul. 20, Prostějov.

Kovovýroba: - výtahové dveře se zárubněmi - povrchová úprava kovů - výroba forem pro pryžové výlisky - dodávka plastových výlisků - výroba lisovacích, svařovacích a jednoúčelových přípravků - zámečnické, obráběčské práce - lisovací práce.

Montáže, opravy, výměny: - rozvody vody a topení - radiátorová tělesa, kotle - ústřední topení - sanitární vybavení - bojlery (elektrické, plynové, kombinované).

Výroba: - válečkové dopravníky. Výroba, dodávky: - sportovní nářadí Obrábění: - strojní.

Pila. Práce: -truhlářství. Výroba, prodej: -řezivo.

Sklanářství. Sklenářské práce.

Spracování pískovce: - výrobky z přírodního kamene, do zahrady i interiéru.