VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Zámečnictví, zámečnická výroba: - vrata, brány, ploty, mříže, zábradlí, schodiště, regály, stojánky, kontejnery, korby. - medomedy pro včelaře, kbelíky, rámečky, várnice Chovná stanice psů: - plemeno Chodský pes.

Kovovýroba. Zámečnictví. Pasířství.

Výroba, dřevovýroba: - nábytek - interiéry na míru - kuchyně na míru - ložnice, obývací pokoje, obývací stěny - kancelářský nábytek - interiéry na míru.

Práce: - malířské - natěračské.

Tesařství, tesařské práce: - speciální bednění betonových konstrukcí - dřevostaveb všeho druhu - pokrývačské a klempířsé práce

Výroba: - stroje a zařízení pro různá hospodářská odvětví - kovové konstrukce, kotlů, těles a kontejnerů Zámečnictví - strojní zámečnické práce

Služby: - tesařské - klempířské - pokrývačské - rekonstrukce

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské Prodej střešních tašek Tondach.

Malířské a natěračské práce všeho druhu. Dekorativní malby, nástěnné malby, stencil, street art. Nástřiky gothele, variopaint. Vysokotlaké stříkání airless.

Malířské a natěračské práce.

Zámečnictví, kovovýroba: - zahradní lavičky - houpačky - sedací soupravy na zahradu - oplocení pozemků dle přání zákazníka (s dodáním patek, sloupků, pletiva, včetně bran a branek, včetně nátěrů) - schody a zábradlí - mříže - regály - vrata - skříně a dvířka na plyn - svářečské práce

Kontejnerová nákladní autodoprava. Zemní práce. Pronájem kontejnerů.

Nákladní autodoprava: - vozy DAF, LIAZ, TATRA T 815, Přeprava sypkých směsí. Zemní práce: - stroje UDS 114, UNC 061.

Studnařské práce: -výkop nových studní -čištění studní -oprava zařízení studní -klasické kopané studny průměr 80, 100, 150.

Práce: -malířské -natěračské

Malířské a natěračské práce.

Malířské a natěračské práce.

Kompletní práce elektro. Revize elektro do 1000V. Revize hromosvodů. Revize el.ručního nářadí a spotřebičů. Revize svářeček pro obloukové svařování Revize pracovních strojů.

Autoškola. Tesařství: - střešní práce - rekonstrukce starších staveb - dřevovýroba - dřevostavby - opravy a renovace starého nábytku.

Služby: - kominické práce - revize komínů - klempířství

Kamenictví, kamenosochařské práce.

Opravy, servis, revize, STK: -autojeřáby AB 063, AD 070, AD 080 P V3S -automíchače AM 368, AM 369, MULTICAR. Prodej náhradních dílů: -autojeřáby, automíchače, multikáry M 25. Kompletní sortiment náhradních dílů, zásilková služba do 24 hodin.

Krejčovský salon Helena a Milan Šutovi: - šití a úpravy oděvů. - šití na zakázku.

Elekromontážní práce. Revize. Prodej: - elektromateriál.