VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Stolařství. Zakázková výroba nábytku: - kuchyňské linky - kanceláře - dveře, zárubně - schodiště.

Stolařství, zakázková výroba nábytku.

Zemní a výkopové práce: - výkopy pro přípojky - výkopy pro základy staveb - terénní úpravy pozemků - nakládání zeminy a jiných sypkých materiálů.

Truhlářství JK Návrh, výroba, prodej: - kuchyně, bytový nábytek, kanceláře - nábytek na zakázku. Provozovna: - Hrubčice - areál ZD.

Montáže sádrokartonů, půdní vestavby, minerální podhledy, zateplení fasád. Vodo-topo.

Klempířské a pokrývačské práce. Montáž okna VELUX.

Geodetické práce: - specializace především na činnosti v oblasti katastru nemovitostí - geometrické plány - vytyčování hranic pozemků - inženýrské geodézie - mapování.

Výroba a montáž: - zahradní nábytek, postele, kuchyně, předsíně, stoly, zahradní domky a pergoly.

Práce: - instalatérské.

Brusírna skla a zrcadel: - pískování - vrtání otvorů do skla - nábytkové sklo - lepení skleněných skříní - výroba zrcadel - sklo čiré, probarvené, pískované - rámování - zasklívání - lepení.

Montáž: - sádrokartony - minerální podhledy. Půdní vestavby. Rekonstrukce bytových jader. Malířské práce.

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -ložnice -dětské pokoje -doplňky -interiéry restaurací -renovace dvířek a pracovních desek kuchyňských linek.

Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - zámečnické.

Truhlářství: - nábytek - dveře - schodiště - kuchyňské linky - ložnice.

Truhlářství: - kuchyně a nábytek na míru.

Broušení, kovoobrábění: - broušení vnejších i vnitřních povrchů - hrotové broušení - bezhroté broušení - broušení otvorů - broušení zubů ozubených kol - broušení klikových hřídelů.

Laserové řezání technických tkanin, dřeva, pěnových materiálů a plastů.

Výroba: - pánská konfekce - konfekce pro manažery firem - profesní oblečení - šití na míru.

Kovošrot. Výkup: - železo - barevné kovy. Demolice objektů.

Kamenické a kamenosochařské práce.

Prodej: - hudební nástroje. Elektromontážní činnost do 1000 Voltů: - nové elektroinstalace bytů, domů, výrobních hal - rekostrukce starých el.sítí.

Výroba: -ramenní vycpávky a výztuže všech druhů a velikostí -plážová lehátka -travní koše pro motorové sekačky. Opravy: -hokejová výstroj a výzbroj.