VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Nákladní autodoprava, přeprava. Práce autojeřábem. Zemní práce.

Klempířství a oprava karoserií. Pokrývačství, tesařství.

Činnost firmy: - podlahy - autodoprava - lešení.

Geodetické a zeměměřičské práce. Projekční práce: - vodohospodářské stavby - územní stavby - zpevnění polních cest

Podlahářské práce: -pokládka a lepení PVC -pokládka NOVILONU, NOVILUXU -korkové podlahy -koberce, zátěžové i bytové -parkety -mozaiky -dřevěné, plovoucí, laminátové podlahy -renovace parket, dřevěných podlah -lakování -použité ekologické laky (BONA, TOMSIT, UZIN ...) -podlahové stěrky -poradenská služba.

Kamenictví Výroba, oprava: -pomníky, pomníkové díly -krycí desky -terasové prvky -krby -obklady. Výroba, montáž, renovace: -schodišťové stupně.

Nástrojárna. Výroba: -nástroje na tváření plechů -postupné lisovací nástroje -kombinované nástroje -formy výlisky z technické pryže -svařovací, frézovací a vrtací přípravky -upínače -speciální řezné nástroje atd.

Výroba: -sportovní tříkolky pro mládež -velikost-základní vybavení od 110 cm-150 cm -provedení Long 110 cm-170 cm -pro kategorii mládeže od 5-ti let Řemeslo: -kovoobrábění -soustružení -frézování -broušení. Služby: -montáž.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce staveb - zateplování objektů, sádrokartony - půdní vestavby - opravy historických památek - renovace koupelen, bytů - sanace vlhkého zdiva - podřezávání zdiva - drenážní systémy - bourací práce a demolice - odvoz suti - budování přípojek k rodinným domům - ...

Stolařství. Vzorková prodejna: - dveře - nábytek - obklady.

Výškové práce: - certifikát pro zateplování - realizace a oprava střech - sanace železobetonových konstrukcí - ISO 9001 - program zelená úsporám.

Montáž sádrokartonu, sádrokartonářské práce: - minerální podhledy - podkrovní prostory - příčky, klenby, oblouky atd. Malířské a lakýrnické práce.

Řemeslo: - stolař - tesař - parketář - podlahář. Nákladní doprava.

Řemesla: - truhlářství - kovoobráběčství - zámečnictví - opravy silničních vozidel.

Malířské a natěračské práce. Dále provádíme: - rekonstrukce bytů a bytových jader - drobné dokončovací stavební práce - zateplování rodinných domů.

Firma se zabývá strojním obráběním kovů a litiny. Obrábění zajišťujeme na konvenčních strojích, CNC* řízeném soustruhu MAZAK SQT 250 a frézovacím centru MAZAK N 510 C (4 osy). Dále také provádíme dělení materiálů pásovou pilou na kov* CNC MOD 46.32.

Stavební práce: - opravy - rekonstrukce - stavby RD - bourací práce. Výkopové práce: - strojně i ručně. Úklidové práce: - v domácnosti - pro firmy.

Montáž - solární kolektory Montáž - podlahové vytápění - ústřední topení Vodoinstalační prácemontáž - sprchové kouty, baterie, keramika, vany, ...

Výroba - oděvní doplňky Výroba - oděvy

Montáž - závěsné konzolové lešení Výškové práce Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Výroba - vrata z masivu Truhlářstvípráce na zakázku Výroba - kuchyňské linky Výroba - dveře z masivu