Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Výroba - vrata Výroba - pergoly Truhlářské práce Výroba - kuchyňské linky Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek šatny, vestavěné skříně, obývací stěny Výroba - dveře vchodové, interiérové Výroba - dřevěné schody - zábradlí

Elektroinstalační práce, rekonstrukce bytů na klíč, revize elektro, tv a sat rozvody.

Poradenství v oblast úspor tepelné energie. Průmyslové armatury, vytápěcí jednotky, plynové infrazářiče, komíny. Topenářské práce. Tenisový trenér - výuka tenisu.

Zahradní architektura, ruční výroba: - zahradní fontány a kašny - sochy a jezírka - renovace fontán - oprava kašen. Umělecká tvorba a videoprodukce, reklamní videa a grafická uprava filmu Restaurování, čištění oprava pískovce a schodů Sochy a plastiky: - kamenné sochy - pískovcové sochy - umělecké sochy - umělecké dekorace.

Revize elektrické instalace a hromosvodů.

Stavební firma. Kompletní stavební činnost Práce: - zámečnické - stolařské - malířské a natěračské - sádrokartonářské - klempířské, pokrývačské - obkladačské, dlaždičské - podlahářské - vlysy, plovoucí, PVC

Truhlářství, podlahářství -Velkoobchod a maloobchod

Práce: - elektromontáže - montáže hromosvodů - revize elektro - montáže topných kabelů - vyhledávání a trasování kabelů a potrubí - domovní a průmyslové.

Natěračské, malířské práce. Montáž - zastíňovací technika Úklidové práce. Podlahářské práce. Zednické práce.

Služby: - doprava a mechanizace - elektroinstalační práce - zednické práce - vodoinstalační práce - zimní údržba místních komunikací - údržba veřejné zeleně - úklidové práce.

Výroba, prodej, servis: -solární systémy k ohřevu vody, bazénů a přitápění. Systémy jsou zařazeny do programu - Nová zelená úsporám. Dále: -vodoinstalatérské a topenářské práce -kovovýroba -tlaková impregnace dřeva -výroba nábytku -výroba vodních výměníků do krbů a kachlových kamen.

Geodetické práce: - geometrické plány - vytyčení hranic pozemků - vyhotovení mapových podkladů pro projektovou činnost - vytyčení prostorové polohy budovy (zakládání staveb)

Potřebujete pomocníka na drobné opravy, údržbu a pomoc ve vaší domácnosti, kanceláři nebo na zahradě? Nemáte čas, potřebné vybavení či zkušenosti, hodinový manžel to zařídí. Poskytujeme služby typu hodinový manžel pro Prostějov, Vyškov, Olomouc, Kroměříž a okolí. Našimi klienty jsou nejen studentky, ženy středního věku a ...

Výroba: -žárové zinkování kovových konstrukcí (výrobků) - velikost vany 10m x 1, 4m x 3, 5m. -odstředivé žárové zinkování drobného a spojovacího materiálu, norma DIN 267/10 - jediné v republice. Poradenství, přísná kontrola, příznivé ceny, vysoká kvality dle normy DIN EN ISO 1461, ČSN EN ISO 9001:2001. Disponujeme vlastním vozovým parkem.

Dodávka, montáž, prodej: - čerpadla, čistírny odpadních vod. Zámečnická výroba. Dodávka investičních celků pro energetiku. Opravy, revize a repase čerpadel. Výroba sítopásových lisů.

Prodej, pokládka: - dřevěné a plovoucí podlahy - parkety.

Kuchyňské a bytové studio. Zakázková výroba, montáž: - kuchyňské linky - vestavné skříně - kancelářský nábytek - dětský nábytek - židle, stoly - postele - dveře, zárubně - obývací pokoje - podlahy - lišty.

Montážní činnost v oboru slaboproudých systémů: - televizní rozvody - satelitní komplety - kamerové rozvody - zabezpečovací systémy EZS, EPS Pobočky Prostějov: - v Interspare - v Penny - v OC Arkáda.

Půjčovna a pronájem pracovních plošin. Stavební činnost: - montáž nízkoenergetických RD - kompletace střech - údržba a opravy průmyslových objektů - tesařské, klempířské práce. Zateplování budov

Výroba, prodej: - zahradní mechanizace - jednoosé malotraktory - příslušenství - lisy, drtiče - okrasné loubí a mříže - krbová kamna.

Elektromontáže, elektromontážní práce - veškeré elektrikářské a elektroinstalační práce - montáž osvětlení, zásuvek a vypínačů - přemístění elektroměrových skříní - opravy stávajících rozvodů - rozvody a montáže domácích telefonů.

Revize elektroinstalcí - revize domovních i průmyslových elektroinstalací - revize hromosvodů - revize nářadí a spotřebičů.