VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Truhlářství. Zakázková výroba kuchyní dle požadavku zákazníka včetně montáže za výhodné ceny. Dále vyrábí: - dětské pokoje - obývací pokoje - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - vestavěné skříně - šatní skříně - komody a ostatní nábytek. Vše v kvalitě a za výhodné ceny.

Truhlářství. Výroba, prodej: - nábytek i kancelářský - okna, okno - dveře vnitřní i venkovní - schodiště, podkroví - bytové interiéry, včetně návrhu - kuchyně na míru, včetně návrhu - vestavěné skříně, skříně na míru. Pokládání: - plovoucí podlahy laminované i dřevěné - prkenné podlahy, včetně dodání materiálu. Drobné ...

Montáž, opravy, údržba a revize vyhrazených elektrických zařízení Zřizování, montáž, údržba a servis telekomunikačních zařízení Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Projektování elektrických zařízení Zámečnictví Provozovna: Fibichova 196, 537 01, Chrudim - Chrudim III

Provádíme: - montážní práce - opravy a revize elektrických zařízení, hromosvodů a strojů - specializace na revize ve zdravotnictví a ve strojírenství - provádíme revize zařízení v prostředí s nebezpečí výbuchu i nad 1000V. - poradenství, případně úprava elektroměrového a podružného rozváděče pro ohřev TUV, vytápění ...

Revize el.zařízení budovy, hromosvody, prac.stroje, jeřáby, ruční nářadí, spotřebiče školení vyhlášky č.50/78 Sb. Montáž, oprava, údržba el.zařízení i hromosvodů Půjčovna, oprava: elektrické nářadí NAREX, BOSCH.

Zámkařství - zámečnictví a zabezpečovací zařízení. Nouzová služba tel: 60240627. Výroba, montáž, dodávka: - licenční duralové mříže, ocelové mříže - bezpečnostní dveře, čalounění - protipožární dveře, oplechování - klíče do zámků a autozámků. Servisní středisko FAB. Prodej, montáž: - bezpečnostní zámky, zábrany, závory - ...

Provádění elektromontážních prací. Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Výroba rozvaděčů nízkého napětí a baterií, kabelů a vodičů

Zemní práce - protlaky - dlaždičské práce - dutodoprava Provozovna: Smetanova 734 533 04 Sezemice

Zakázkové truhlářství Výroba: - oken, dveří a kuchyní včetně zajištění spotřebičů.

Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

truhlářství, pokládání podlahových krytin, obkládání stěn.

Sklenářské práce. Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství). Sklenářské, malířské a natěračské práce. Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Pozemní a inženýrské stavitelství. Výroba elektrických strojů a zařízení. Elektroinstalace.

Práce, rekonstrukce, oprava: -střechy -tesařské, klempířské, pokrývačské práce -montáž střešních oken -montáž sádrokartonu -montáž hromosvodů -montáž solárních kolektorů -zednické práce -půdní (skládací) schody -montáž interiérových schodišť.

Výkup starých dřevěných trámů a prken Odstraníme střešní a dřevěné konstrukce domů i celých objektů PLUS: vykoupíme použité dřevěné trámy a prkna S námi ušetříte : -minimálně 1/3 celkových nákladů demolice neplatíte dopravu a odvoz materiálů neplatíte skladné a úložné na skládkách neplatíte pracovní sílu a techniku.

Malířské a natěračské práce. Sklenářské, malířské a natěračské práce.

Sklenářské, malířské a natěračské práce.

Zámečnictví, zámkařství Bubák. Maloobchod, prodej: -klíče, zámky. Výroba: -všechny autoklíče včetně speciálů např.FORD, MERCEDES, OCTAVIA atd. -čipování autoklíčů.

Nabízíme - Čištění a revize kouřových spalinových cest - Čištění komínů a kouřovodů - Revize komínů a kouřovodů - Vložkování komínů - Vložkování komínů - hliník (Al) - rovná roura - Vložkování komínů - nerez (Ak) - rovná i ohebná roura - Vložkování komínů - plast - pro kondenzační kotle - Poskytnutí záruky na provedené dílo - ...

Naše služby: - projekce, výroba, montáž a servis silnoproudých rozvaděčů s napětím do 1000V.

Sklenářství Práce: -sklenářské -zasklívání okna, dveře, dvojskla, stavby, zahradnické skleníky -řezání, lepení sklo, skla na akvária -řezání, broušení skla, sklo nábytkové, zrcadla, bezpečnostní skla, sklo lepené. Rámování: -obrazy.

Truhlářské, tesařské a podlahářské práce.

Úklidové služby, úklid. - pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří, administrativních prostorů. Malování interiérů, bytů, kanceláří. Nátěry oken, dveří. Tapetování. - vše automaticky spojeno s úklidem. Velkoobchod, vzorkovna, prodej, zásilková služba: - speciální sportovní prádlo - termoprádlo - sportovní potřeby a doplňky.

Provádíme malování bytů, kanceláří, hal, nátěry střech, fasád, betonových podlah, ocelových konstrukcí, lakování dveří, oken, nástřiky Variopaint, strukturální nátěry. Malířství a natěračství, malíři. Veškeré malířské, lakýrnické a natěračské práce.