VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Práce: - malířské - nástřiky bytových jader - renovace van vložkováním - stříkané a plastické omítky - omyvatelné nátěry a nástřiky. Renovace van akrylátovou vložkou, malování bytů a nástřiky umakartů.

Provádění : - instalatérské a svářečské práce v chemickém průmyslu - Nabídka montáží a oprav plastového i železného potrubí včetně plastových nádob

Pokládáme, prodáváme, renovujeme: - koberce - PVC - přírodní linoleum - korek - plovoucí laminátové podlahy - plovoucí dřevěné podlahy - parkety - stěrky, lišty apod.

Půjčovna, pronájem: -stavební mechanizace -stroje -zahradní technika Stavební činnost. Bourací práce. Zahradní a parkové úpravy. Úpravy rostlinných komodit.

Práce: - elektromontážní. Výroba: - rozvaděče NN. Kompenzace měření síťovým analyzátorem. Revize, přihlášky.

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské - zámečnické - návrh konstrukcí - výroba konstrukcí - povrchové úpravy.

Textilní výroba, prodej: - pracovní oděvy - pánské, dámské - zdravotnické oděvy - pánské, dámské - oděvy gastro - výroba oděvů na míru i nadměrných velikostí - používaným materiálem je převážně 100% bavlna - zakázkové šití dle vlastního barevného i střihového řešení nebo dle přání zákazníka. - možnost výšivky, flocku nebo nástřiku. ...

Montáž,oprava,údržba: -elektroinstalace,rekonstrukce, rozvaděče na pracovní nástroje.

Malířské a natěračské práce. Malby bytové, nebytové, stavební. Nátěry plechových střech, žlabů, svodů. Působnost v rámci celé ČR.

Montáž, oprava, servis elektrických zařízení NN - revize elektro - RTEZ 3020/6/09/R-EZ-E2/B - sledování termínů předepsaných prohlídek a revizí - projektová dokumentace elektro a staveb - vytvoření TD dle skutečného stavu provedení dle dohody zprostředkování dodávek a provedení předepsaných zkoušek - vystavení ES ...

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - oprava vývěv RV 558, 50-100 SZO - nabízíme opravu a prodej uzavíracích ventilů, odvaděčů kondenzátu, pojistných ventilů, kulových kohoutů - luxusní kožené sedací soupravy Fabio Mazzero - kožené sedačky za VO ceny - zprostředkování obchodu - zprostředkování služeb - ...

STAVEBNÍ PRÁCE Provádíme : - přípravné práce pro stavby - stavební a bourací práce - zednické práce - demoliční práce - výkopové práce - betonářské práce - obkladačské práce - jakékoliv jiné stavební a zednické práce dle přání zákazníka Dále nabízíme možnos t: - vyklízení prostor a nemovitostí - úklidový servis - ...

Prvotní a druhotné zpracování dřeva, truhlářská výroba: - sedací nábytek - židle - zakázková výroba - výroba polotovarů dle přání zákazníka Pilařská výroba: - výroba stavebního a truhlářského řeziva - pořez kulatiny na zakázku - výroba pražců - autodoprava lesnickým vozem SCANIA.

- protiskluzová povrchová úprava betonových cest a schodů - malířské a natěračské práce

Dámská krejčová. Opravy a úpravy oděvů. Bytový textil, lůžkoviny.

Nabídka geodetických prací v katastru nemovitostí i ve výstavbě, vytyčování vlastnických hranic, plány, zaměřování komunikací, staveb a inženýrských sítí, mapové podklady a výškopisy.

Truhlářství, výroba a prodej: - schodiště - zábradlí. Provozovna: Radiměř 453 56907

Zámečnictví -zámečnické práce -výroba zámků Výroba a prodej: - plasty i obaly

Geodetické práce. Zeměměřické a kartografické činnosti.

Naše firma provádí dlaždičské práce: - dláždění z přírodního materiálu a betonu - pokládka kamenných a betonových desek, obrub, žlabů, palisád - příprava podkladních vrstev pod dlažbu - stavba opěrných zdí.