VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Stavební firma, práce: - zednické - sádrokartonářské - obklady, dlažba, zámková dlažby - rekonstrukce bytů a domů - bourací práce - vodoinstalatérské práce - elektromontážní práce včetně revize a přihlášky.

Truhlářské, modelářské a řezbářské práce.

Montáž,instalace: -topení -plyn -voda.

Výroba, montáž, instalace, opravy a revize elektronických a elektrických zařízení. Elektrické rozvody. Výroba rozhlasových a televizních vysílačů a přístrojů pro drátovou telefonii a telegrafii. Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů.

Výroba,instalace,oprava,servis: -elektrické stroje a přístroje -elektronická zařízení. Montáž,oprava,servis,údržba: -vyhrazená elektrická zařízení. Spojovací a upevňovací materiály z oceli,nerezi,mosazi a umělé hmoty.

Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Izolační práce (kromě hydroizolace). Výroba tesařská a výroba dřevostaveb včetně prvků pro montované stavby.

Práce,montáž: -plyn,plynu nízkotlak,středotlak a PB** -spotřebiče ma tuhá i plynná paliva -topné systémy v kovu,plastu a mědi -podlahové vytápění -rozvody vody v plastu i kovu -odpady.

Práce: -zednické -obkladačské.

Pokrývačské a klempířské práce: - montáž střešních oken - opravy rovných střech.

Dlažby: - výstavba komunikací - kompletní dlaždičské práce - zemní práce vlastní mechanizací.

Zednické a obkladačské práce. Rekonstrukce bytového jádra: -demontáž původního jádra -vyzdění nového jádra (YTONG, HEBEL, YPOR) -nové omítky -sádrokartonový podhled -nové rozvody vody a odpadů -kompletace zařizovacích předmětů -nové rozvody elektroinstalace včetně dodávky svítidel, ventilátorů a vypínačů ...

Instalatérské práce, rekonstrukce koupelen a bytových jader.

Práce: -vodoinstalatérské -plynařské -topenářské.

Tesařské práce,rekonstrukce: -střechy -krovy. Lešenářské práce.

Nabízíme: - kompletní stavby a přestavby střech - tesařské práce - pokrývačské a klempířské práce - výškové práce.

Sportservis, oprava sportovních potřeb, -lyže, vázání, brusle -výplet raket -oprava míčů Výroba klíčů, klíče, zámečnictví: -systém generálního klíče -zhotovení klíčů podle zámku -oprava a otevírání trezorů -oprava a přestavování autozámků -autoklíče (Ford, Mercedes, BMW) -klíče s imobilizérem. Nouzové otevírání bytů.

- Silnoproudé rozvody - Slaboproudé rozvody - Ochrana před účinky blesku - Ozvučovací systémy - Elektronické zabezpečovací a požární systémy-EZS a EPS - Kamerové systémy-CCTV - Projekce - Revize

stavba strojů s mechanickým pohonem zámečnictví nástrojářství kovoobráběčství činnost organizačních a účetních poradců zprostředkování služeb zprostředkování obchodu velkoobchod kontakt: Jiří Pokorný,PeadDr. Jiří Pokorný

- Sádrokarton Sádrokarton instalujeme pomocí sádrokartonových desek mužete rychle, levně a kvalitně změnit interiér vašeho bytu, domu, kanceláře či nebytových prostor. Montáží lze snadno snížit stropy, instalovat osvětlovací prvky, libovolně upravovat stěny a podhledy. Snadno se dá zateplit nebo rekonstruovat celý interiér bytu. Variant ...

K hlavním činnostem firmy patří : - dodávky a montáže technických zařízení budov rodinných domů zejména : - plynových kotelen - topných systémů - domovních plynovodů - ohřevu TUV včetně potřebné elektroinstalace a regulace jako součást dodávky po dohodě provádíme rovněž projektovou dokumentaci Provádíme všechny potřebné ...

Montáže ocelových konstrukcí - Zámečnictví

Provádíme práce : - klempířské - pokrývačské - tesařské - montáž střešních oken

Opravy,servis,údržba: -lokomotivy -motorové vozy -vagóny Výroba a opravy: -silniční motorová vozidla a jejich částí (autobusy) Zámečnictví. Kovoobráběčství. Demontáž kolejových vozidel. Zprostředkování služeb.