VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně na míru

Výroba, prodej: -školní nábytek -tabule -skříně Realizace interiérů: -učebny -laboratoře -sborovny -kabinety -jídelny -šatny

Montáž: - sádrové podhledy. Půdní vestavby a nástavby. Zateplování fasád objektů. Foukaná tepelná a akustická izolace. Sanace vlhkých staveb včetně průzkumu. Stěrkové hydroizolace: - střechy - balkóny - terasy - sklady apod. Komplexní stavební práce: - stavby na klíč. Pronájem, prodej, montáž: - lešení. Omítky. Práce: - ...

Zednictví, obklady.sádrokartony.

Prodej a pokládka podlahových krytin. přímý partner firmy K-MONT

Výškové práce horolezeckou technikou, montážní práce, rizikové kácení stromů, uklid sněhu, nátěr fasád a střech, montáž a demontáž oken, montáž solárních panelů. Online prodej vybavení pro outdoor a horolezectví.

Provádění rekonstrukcí a oprav rozvodů plynu, zdravotní techniky i vytápění včetně projektování a výstavby nových sítí.

Zednické práce Prodej - květiny z vlastní produkce balkonové květiny - vazba květin pohřební, vánoční, dušičková - chryzantemy řezané i v květináči - macešky, primule Zakládání a údržba zahrad, parků a hřbitovů Prodej - sadba zeleniny a květin Rostlinná výroba

Veškeré stavební práce - Sádrokarton, suché podlahy RIGIPS, strojní omítky, zateplování objektů, obklady a dlažby, dále výškové práce za použití horolezecké techniky - mytí a údržba výškových budov, montážní práce ve výškách, ůklid sněhu a ledu ze střech, atd..

Geodetické práce v invest.výstavbě: -mapové podklady -geometrické plány -vytyčování vlastnických hranic. Kartografické práce. Poradenská činnost v oboru.

Kovovýroba, Broušení nástrojů a nářadí Obráběčství

Práce: - kovoobrábění a nástrojářská činnost. Výroba forem, nástrojů, přípravků a náhradních dílů

Nabízím broušení drahokamů zlatnickým dílnám, výrobcům šperků, obchodníkům, sběratelům. Moderní brusy, neobvyklé fantazijní tvary i klasické tradiční výbrusy. Vždy originální a precizní ruční práci. Prodej šperkových drahých kamenů dle nabídky. Nabízím možnou spolupráci.

Dodávka a montáž slaboproudé elektroniky. Instalace TV a SAT antén, kamerových sledovacích systému, ozvučení prostor, montáže a revize elektronické zabezpečovací signalizace atd. Tvorba webových prezentací. Revize elektrických spotřebičů a ručního nářadí.