VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Elektromontáže, elektromontážní práce. Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Montáž, revize a rekonstrukce: - hromosvody.

Pokrývačství, pokrývačské práce. Klempířství, klempířské práce. Realizace: - lepené střechy - opláštění a zateplení stěny - zateplení plochých a šikmých střech - zateplení stropu. Montáže, výměna: - střešní krytiny - oplechování střechy či okapy - střešní okna. Výroba, montáže: - fasádní prvky - parapety, římsy.

Kominictví. Kominická pohotovost Kominické práce: - revize a pravidelné kontroly komínů, kontrola spalinových cest - čištění komínů, komíny - vložkování komínů.

Tvorba, zakázková malba, prodej: - obrazy, kresby. Služby: - pořádání vernisáží a výstav, vernisáže a výstavy - podpora charitativních akcí.

Domovní instalatérské práce: - vodoinstalační, vodoinstalatérské práce, rozvody vody - topenářské práce, topenářství, montáže topení - plynařské práce, plynoinstalace, rozvody plynu.

Elektrorevize, revize: - elektroinstalace: - v domácnostech, obytných domech, firmách - na stavbách - u rozvaděčů, elektrorozvoden, jističových rozvodných skříní - u výrobních linek, zahradní techniky, strojů - elektrického ručního nářadí - prodlužovacích šňůr a rozdvojek - elektrických spotřebičů - hromosvody, zemniče ...

Realizace, rekonstrukce, opravy: - střechy, okna i vazby na klíč. Klempířské práce, klempířství. Pokrývačské práce, pokrývačství. Tesařské práce, tesařství. Zámečnické práce, zámečnictví: - ploty, brány - schodiště.

Zakázkové zámečnictví. Zámečnické práce. Kovovýroba, výroba, povrchová úprava, montáže: - rošty, mříže, schodiště, zábradlí, dveře, vrata, brány, ploty, ocelové konstrukce, postele.

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba, prodej: - zrcadla do dřevěných rámů - květinové stolky - věšákové stěny - toaletky.

Výškové práce - práce ve výškách. Pronájem, půjčovna: - vysokozdvižné montážní plošiny. Specializované stavební práce.

Sklenářství. Sklenářské práce: - zasklívání oken a dveří - opracování nábytkových skel a zrcadel - vrtání, broušení, kalení skla.

Prodej: - textil, oděvy - hračky. Zakázkové krejčovství. Výroba, šití: - oděvy, oblečení.

Zámečnictví. Zámečnické práce z ušlechtilých kovů. Výroba: - zábradlí, komíny a nerezové grily. Nástrojářské práce, nástrojářství.

Elektromontáže. Elektromontážní práce: - elektroinstalace rodinných domků - stavební přípojky - bytové a domovní elektroinstalace - odstraňování závad elektroinstalací z kontrol a revizí svářecí techniky, spotřebičů a ručního el. nářadí. Elektrorevize - výchozí revize, pravidelné revize. - elelektrická zařízení budov - ...

Kominictví. Služby: - čištění a kontrola komínů, kouřovodů - vložkování, frézování komínů. Výstavba: - nové komíny.

Zakázkové čalounictví. - čalounění nábytku - čalounění dveří (interiérových a exteriérových zejména v bytech) - výrobu matrací i atypických rozměrů - opravy veškerého čalouněného nábytku - čalounění hotelového a restauračního zařízení - opravy starožitného nábytku stylovým způsobem - opravy motosedadel, interiérů ...

Elektromontážní práce, elektromontáže. - silnoproudé elektroinstalace v oblasti občanské výstavby - hromosvody.

Elektromontáže, elektromontážní práce. Elektroinstalace, elektroinstalační práce v oblasti průmyslové automatizace.

- Montáž sádrokartonových konstrukcí - sádrokartonové, hliníkové a minerální podhledy - kompletní rekonstrukce interiérů - půdní vestavby - výměny bytových jáder včetně demontáže - tepelné izolace - bourací práce - zateplování - elektroinstalace - kompletní zednické a tesařské práce.

Servis - dřevoobráběcí stroje Výroba - žárově pozinkované ploty Servis a generální opravy - obráběcí stroje Obráběčské práce Zámečnické práce

Činnost: - konstrukce a výroba forem, nástrojů a jednoúčelových zařízení. - výroba dílců, ND, řetězových a ozubených kol - zakázkové obrábění na CNC - vstřikování plastů, výroba z plastů Výroba: - průtlakové nástroje na plastové a kompozitní profily - vstřikovací nástroje na plasty a kovy - elektrody pro elektroerozivní obrábění - ...

Voda, topení, plyn. Rozvody, montáž, opravy, rekonstrukce: - rozvod pitné a užitkové vody - opravy a rekonstrukce vody a odpadů - montáže požárních vodovodů - montáž vnitřní a venkovní kanalizace - montáž ústředního vytápění - montáž plynových kotlů - montáž podlahového topení - montáž a rekonstrukce kotelen - montáž rozvodů ...

K O U P E L N Y : - rekonstrukce - vyhotovení grafického návrhu - realizace koupelen - služby s tím spojené N A Š E S L U Ž B Y : - zednické práce - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské prác N A Š E P R O D E J N A : Adresa: T.G. Masaryka 772 565 01 Choceň

Podlahářství, pokládka, dodávka, prodej: - dřevěné a laminátové podlahy - konzultace a poradenství - pomoc při výběru materiálů a dezénů - zaměření prostoru - dodávku materiálu vč. dopravy - pokládku a instalaci vč. příslušenství (lišty, přechodové profily...) - záruční a pozáruční servis - zakázkové truhlářství a tesařské ...

Pokládka - podlahové krytiny - koberce - PVC Parkety, pokládka - plovoucí podlahy, renovace - podlahy