VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Zakázková výroba: - interiery - hotely, bary, banky - nábytek - dýhované obklady interierů Truhlářství.

Služby: - výkopové a terenní práce minibagrem - vrtání děr na plotové kůly minibagrem - zemní protlaky do průměru 350 mm - jádrové vrtání od průměru 10 mm do 500 mm (vrtání betonu, železobetonu a zdiva) - řezání stěn do síly 1040 mm (řezání otvorů ve stropech, stěnách pro dveře a okna ...) - řezání asfaltu, betonu a železobetonu do ...

Stavební práce : - malířské - natěračské - zateplování fasád a budov - veškeré druhy žaluzií - montáž sádrokartonu - vybavení interiérů nábytkem - výškové - tmelení spár na panelových domech - pronájem a práce s plošinou AVIA MP13 a 15m.

Výrábíme: - kovové policové regály. Nabízíme: - práškové lakování KOMAXIT.

Výroba stavebně truhlářská a tesařská: - výroba nábytku - výroba oken a dveří - výroba zahradního nábytku - výroba ostatních truhlářských výrobků - obklady stěn a stropů - opravy nábytku - opravy stavebně truhlářských výrobků - montáž nábytku - zajištění montáže spotřebičů - grafické 3D návrhy nábytku - návrhy ...

Truhlářství, stolařství. Výroba: - kuchyně - skříně - ložnice - obývací pokoje - kanceláře - koupelny - kartotéky, pulty. Sídlo firmy: - Chelčického 219, Žamberk.

Umělecké kovářství, zámečnictví, výroba: - kovaný kovový nábytek - bytové a zahradní doplňky - ozdobné doplňky - kovové doplňky do interiérů a exteriérů. Výroba zámků a kování.

Karofinal Tesařské konstrukce, kompletní realizace a rekonstrukce střech, pokrývačské práce, klempířské práce, půdní vestavby, montáže sádrokartonů, montáže odvětraných fasád

Zajišťuji pro zákazníky - elektroinstalace, silnoproudých a slaboproudých rozvodů - opravy a servis rozvaděčů, el. motorů a rozvodů elektroinstalací a jejich zařízení.

Projekce, dodávka, montáž, oprava: - domovní a průmyslové elektroinstalace - strukturované kabeláže - elektrické vytápění.

ČSN EN ISO 9001:2001 Stavební a projektová činnost: - rekonstrukce - pozemní stavby - průmyslové stavby - inženýrské sítě - ČOV (čistírny odpadních vod) - fluidní filtrace. Dřevovýroba: - katr, pořez kulatiny (do 15m) - deskové řezivo, lepené vazníky. Tesařské práce: - dodávka a montáž-krovy - atypická lešení - zhotovení ...

Práce, výroba: - nábytek na přání - restaurování starého nábytku z měkkého dřeva - výběr z 500 ks opraveného nábytku - nabízíme i nábytek nerestaurovaný z tvrdého masivního dřeva.

Zemní práce. Dodávky technických služeb pro zimní a letní údržbu komunikací. Prodej: - komunální technika Multicar - nástavby pro zimní a letní údržbu komunikací - náhradní díly. Servis. Bazar stavebních strojů, traktorů, vysokozdvižných vozíků a multicarů

Příprava a realizace staveb na klíč. Dodávka, montáž, pokládka : - střechy šikmé i ploché - půdní vestavby na klíč - sádrokartony - střešní okna - prejzové a břidlicové krytiny. Prodej: - střešní krytiny včetně doplňků. Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - obkladačské.

Knihařské práce: -vazba knih, diplomové, bakalářské práce -vazba plátěná, kartonová, kožená -oprava starých a poškozených knih -desky, pouzdra -pasparty -desky na jídelní lístky -dárkové kazety, dekorativní předměty -diplomové práce. Další knihařské práce dle návrhu a přání zákazníka.

Jiří Stratílek zednictví, obkladačství Kompletní zednické práce.Rekonstrukce a výstavba bytových jader.Oprava a výstavba komínů.Montáže sádrokartonů.Fasády a zateplení budov.Dále zajistíme vešké instalatérské a topenářské práce (voda, topení, plyn)

Truhlářství a pilařská výroba

Výroba, montáž, projekce: Dřevostavby - hrubá stavba - roubené konstrukce - panelové konstrukce - skeletové konstrukce Tesařské práce. - střešní konstrukce - krovy Sídlo: Jizerská 1316/14, 251 01, Říčany

Práce: -zemní a výkopové práce -terénní úpravy -odvoz zemina -štěrkování cest a příprava na zámkovou dlažbu pomocí stroje UNC-903 -demolice -příprava staveniště.

Elektroinstalační práce. Instalace, montáž slaboproudých a silnoproudých rozvodů. Opravy a údržba elektrických zařízení. Zabezpečovací systémy. Elektrické vytápění. Revize elektro. Dodávky elektroinstalačního materiálu.

Zakázkové truhlářství. - kuchyně na míru - vestavěné skříně - výroba dveří - dřevěná schodiště - dětské pokoje

Střechy na klíč. Střešní okna. Střešní komponenty. Rolety a žaluzie. Rekonstrukce šikmých střech. Konstrukce střešních plášťů: - krovy - pokrývačské práce - klempířské práce Dodávkya a montáž oken Velux. Prodej střešních komponentů. Poradenská činnost. Zajištění projektové dokumentace.

Činnost: - výroba měděného těsnění - prodej meděného těsnění - výroba hliníkového těsnění - prodej hliníkového těsněné - více jak 300 rozměrů těsnění - zámečnické práce - nástrojářské práce