VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Rekonstrukce objektů - obklady a dlažby - zámkové dlažby - zemní práce - zateplovací systémy - zelená úsporám - sádrokartonářské práce - rekonstrukce - půdní vestavby - půdní nástavby - průmyslové objekty - interiéry - rodinné domy na klíč Provádíme práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - subdodávky pro ...

Truhlářství. Výroba: - kuchyňský nábytek - jídelny - ložnice - schodiště -repliky historického nábytku -historizující nábytek.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské. Služby: -projekce v oboru vodo, topo, plyn.

Truhlářství. Výroba: -nábytek.

Pokrývačství a klempířství. Montáž suchých staveb.

Oceňování nemovitostí, značkové posudky v oboru stavebnictví. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Demontování starých vazeb střech, pokládání nových vazeb a krytiny. Výroba tesařská a výroba dřevostaveb včetně prvků pro montované stavby.

Sklenářské práce : - rámování obrazů - prodej skla a porcelánu.

Práce: -malířské, tapetářské, pokladačské a natěračské práce.

Práce: -sklenařství -kalení skla -bezpečnostní skla -pískování skla.

Služby: -hodinový manžel -stavební zámečnictví -doprava do 3, 5 t.

Výroba, práce: -truhlářství, truhlářské. část obce Džbánov, Voděrady

Kamenické práce. Výroba: -pomníky.

Práce: - elektromontážní - elektroinstalační - revize elektro.

Výroba a povrchová úprava armatur. Nabídka kovoobrábění, mobilního tlakového tryskání.

Služby, práce: -broušení skla, sklo. -pískování skla. -zrcadla. -svatební číše. -skleněné sportovní poháry. -náhrobní desky ze skla. -keramické foto.

Zateplování panelových domů Výstavba: - rodinné domy. Rekonstrukce: - památkové objekty - obytné budovy. Práce: - tesařské - zednické - topenářské - elektrikářské - pokrývačské - zemní práce JBC* - vodoinstalační.

Výstavba, montáž: -vyhrazená plynárenská zařízení -plynové kotelny, plynovody, vodovody -kanalizace a jejich rekonstrukce -relining. Prodej, servis: -svářecí technika OMICRON pro sváření plastů. Prodej: -tvarovky z plastů. Elektrosvařování: -polyfuzní -na tupo -horkovzdušné pistole -extrudery. Prodej a svařování: ...

Výroba: - ozdobných litinových a ocelových mříží ke stromům včetně znaků měst a obcí, chráničů kmene stromů - litinových a ocelových stojanů na kola - lavičky z mat. litina, kov, dřevo - odpadkové koše - litinové sloupky s možností připojení řetězů, sloupků na golfová hřiště a věcí městského mobiliáře litinová schodiště, ploty a zábradlí ...

Práce: - obkladačské - dlaždičské.

Práce: - stolařské - truhlářské.