VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Plynoservis Pék Prodej, montáž a servis plynových zařízení. Oprava, servis: -plynové spotřebiče - karmy, plynové kotle, sporáky, topidla.

Malířské práce všeho druhu: - malování bytových prostor, kanceláří, hal a průmyslových objektů - nátěry fasád (akrylové a silikonové) - tapetování - florentské malby - stavební malby a nátěry - míchání a tónování barev. Natěračské a lakýrnické práce: - nátěry betonových a kovových konstrukcí - povrchové úpravy stěn a soklů - epoxidové ...

Demolice, odstraňování staveb a objektů. Výkup a likvidace kovových odpadů. Demontáže technologických celků, hal, konstrukcí a sil. Sběr a likvidace kovů, druhotných surovin a šrotu.

Stavební firma - výstavba a kompletní rekonstrukce rodinných domů - zateplení rodinných domů včetně fasád - pokládka zámkových dlažeb - kompletní rekonstrukce bytů, bytových jader včetně obkladačských prací - další stavební práce dle požadavků klienta.

Výroba, prodej, servis: - brousící stroje - broušení vodících ploch - zaškrabávání ploch - svářečské práce - obrábění kovů

Broušení, renovace: - nástroje, nástrojů

Výroba, prodej: - zámky - kování - zámečnictví

Studio Arbol Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků Umělecko-řemeslné zpracování kovů

Kamenictví Raška Výroba, prodej, oprava : - pomníky z přírodního kamene - nové tvary pomníků - opravy pomníků - cesta k zákazníkovi zdarma - schody - parapety - obklady

Krejčovství, šití, úprava, oprava: -oděvy.

Montáž suchých staveb ze sádrokartonu - půdní vestavby, příčky a stropy - palubky, minerální podhledy a podlahy.

TRUHLÁŘSTVÍ: -zakázková výroba, dřevovýroba, tesařství -práce truhlářské, tesařské, podlahářské OKNA: -eurookna 68, okna zdvojená, špaletová, otočná, výklopná DVEŘE: -dveře 68, vchodové i vnitřní dveře - rodinné i činžovní domy, včetně schránek, domácího vrátného, zvonků -obložkové zárubně SKŘÍNĚ: -vestavěné skříně ...

Provádíme : - plynoměrová služba - instalatérské práce - topenářské práce - plynoinstalační práce - stavební práce. Projekty a revize plynu, topení a kotlů.

Provádíme elektromontážní a elektroinstalační práce. Elektro rozvody na klíč, návrh, projekt montáž silnoproudých i slaboproudých rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů. EZS, zabezpečovací systémy, strukturovaná kabeláž, domovní telefony.

Zajistíme pro Vás strojní výrobu - ocelové konstrukce - obrábění - odlévání - odlitky.

Sklenářství, čalounictví, práce: -sklenářské -čalounické.

Podlahářství. Pokládka koberců, lina, PVC, korku, plovoucích podlah - včetně dodávky materiálu.

- prodej, montáž a servis unikátních pergol s pohyblivým zastřešením, protivětrných a předokenních rolet a další stínící techniky. - výroba atypických pergol, zámečnických a tesařských prvků.

Provádíme kompletní instalatérské, topenářské a svářecké práce. Popis činnosti: - montáž ÚT - rodinné domy - průmyslové stavby - rozvody vody, plynu a kanalizace - kotelny - vytápění podlahové - kompletace koupelen - zkoušky, revize - ohřívače vody Výrobky a služby: - voda - plyn - kotelny - vytápění podlahové - ...

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - izolační - hydroizolace rovných střech - izolace střech fóliemi SIKA, FATRA - zateplování střech - izolace bazénů - izolace základů.

Požární ochrana a bezpečnost práce. Revize, opravy, servis, prodej: - hasici pristroje - hasicí přístroje - hasící přístroje a hydranty, výrobky řady Bioversal - automobilová doprava nákladní vnitrostátní a mezinárodní - plnění CO2. Tryskání a povrchová úprava práškovými barvami. Úklidová služba (kompletní úklid).

Provádíme pokládání a lepení PVC, koberců, parket, plovoucích podlah i korkových čtverců včetně dodávek materiálu.