VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Šití. Výroba: -textil, oděvy -konfekce.

Pilařská výroba. Prodej: -stavebního řeziva. Práce: -stolařské.

Stavební činnost, provádění: - výstavba nových objektů, - opravy a rekonstrukce, betonové monolitické konstrukce, komunikace atd. Truhlářská výroba: -okna špaletová, oblouková.

Knihařství. Práce: - knihařské. - vazba knih. - paspartování a rámování obrazů - výroba diplomových a absolventských prací s tiskem na desky.

Servis, opravy: -elektro -plyn.

Výroba, prodej, oprava : - zámky - bezpečností klíče s kartou - autoklíče i na zahraniční vozy - bezpečností klíče včetně montáže - zámků, autozámků - broušení - nože, nůžky - drobné zámečnické práce - distribuce - razítka řezaná laserem obyčejná i samobarvící TRODAT - řezání laserem - potisk reklamních předmětů.

Maloobchod, prodej: - sektorové kuchyně Sykora a Camelot. Truhlářství, stolařství.

Umělecké kovářství. Služby: -umělecko řemeslné zpracování kovů -plastiky -kované objekty a doplňky -výtvarné návrhy Práce: -v oboru uměleckého kovářství a kovotepectví -brány, mříže, zábradlí, reliéfy, zbraně -interiérové doplňky -slohové práce pro památkové objekty.

Truhlářství. Výroba: - nábytek.

Kamenictví, kamenosochařství

Práce: - malířské - natěračské - tapetářské.

Řemeslo: -tesař. -výroba krovů

Stavby. Zámečnictví. Stroje. Kovovýroba. Soustružení. Frézování a vrtání. Broušení. Svařování a řezání.

Stolařství, tesařství, prodej. Materiály pro stolaře. Prodej: -Lamino -Pracovní desky -Hrany -Prolisová dvířka -Úchytky -Reling -Dřezy -Spojovací materiál -Surové dřevotřísky -Překližky -Dýhované dřevotřísky -Sololaky -Parapety -Stavební a truhlářské řezivo -Drátěný program -Nábytkové ...

Klempířské a pokrývačské práce - montáže: - hromosvody - střešní okna

Dřevovýroba, truhlářství. Práce: - truhlářské - řezbářské. Výroba: - trezory na zbraně - atypický nábytek - dřevěné dveře - podlahy.

Činnost: - montáž televiziních a satelitních antén - montáže EZS (elektrický zabezpečovací signalizace) - vypracování bezpečnostního posouzení objektu - vypracování předprojektové studie na základě požadavku příslušné pojišťovny na daný objekt, v souladu s ČSN - vyhotovení projektové dokumentace - nainstalování a oživení systému, ...

Truhlářství, dřevovýroba. Zámečnictví, nástrojářské práce.

Provádění rozvodů a redukčních stanic technických plynů, instalace elektronických odpařovačů na CO2. Výroba: - kovové obaly.

Služby: -geodetické -zaměřování a vyhotovování geometrických plánů (zaměřování staveb ke kolaudaci -oddělování pozemků ap.) -vytyčovací práce, zejména pak vytyčování hranic pozemků.

Práce: -truhlářské. Výroba: -eurookna, -dveře.

Práce: -kovoobrábění. Výroba, prodej: -hutní materiál