VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: - sádrokartonářské - montáž sádrokartonu - kazetové stropy.

Práce: -elektroinstalační -opravy instalací nízkého napětí -revizní činnost v oboru elektro -montáže a revize hromosvodů -poradenská činnost. Zajištění dodávek: -rozvaděče nízkého napětí -elektromontážní materiál. Elektroinstalace: -veškeré elektroinstalační práce -rekonstrukce obytných a rodinných domů, bytů, bytových ...

Činnost: - umělecké zpracování kovů - kovářské práce - kovolitecké práce - restaurování kovových prvků.

Malíř: - malby obrazů, portréty - malby na zeď - písmomalířství.

Strojírna, strojírenská výroba: - přípravky pro automobilový průmysl - CNC obrábění.

Výroba, montáž, dovoz, prodej: -kuchyňské linky -obývací stěny -ratanový nábytek -dětské pokoje -ložnice -koupelnové vybavení -kancelářské vybavení. Kompletní vybavení kuchyní na míru, rekonstrukce kuchyní.

Výroba stavebního materiálu a jeho aplikace. Stavební práce: -izolace střech, mostů a základových staveb.

Společnost MYPA STAV realizace a rekonstrukce bytů a koupelen s.r.o. provádí veškeré stavební práce spojené s rekonstrukcí a úpravou interiéru. Nabízíme kvalitu, spolehlivost a pevný termín dokončení zakázky. Naše sídlo najdete v Plzni. Stavební práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - rekonstrukce, úpravy interiéru a kuchyní - ...

Značková prodejna firmy NÁSTROJE CZ, s.r.o.: -spirálové vybrušované vrtáky do kovu -spirálové vrtáky do dřeva -vrtáky do betonu -vrtáky s válcovou stopkou -sady vrtáků -přebrušování, ostření vrtáků. Obchodní zastoupení v rámci celé ČR. Další značková prodejna: -Bučovice, Nádražní 560, 685 01. -Dobruška, Fr. Kupky 324, 518 ...

Činnost: - plynoinstalace - plynařské práce - revize - plynovody - rozvody, přípojky - opravy úniku plynu

Stavební činnost: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - zednické práce - obkladačské práce - vodoinstalace - topenářské práce - plynoinstalace - výstavba podkrovních bytů - zateplování Kompletní realizace interiérů. Výroba: - kuchyně - nábytek na míru

Rekonstrukce koupelen - vodoinstalatérské práce - obkladačské práce - topenářské práce - montáž podlahového topení.

Hodinový manžel - domácí práce a opravy - menší stavební úpravy bytů - opravy elektro a montáž elektro spotřebičů - opravy a výměnu instalace.

Služby v oblasti zdvihacích zařízení: - údržbu a opravy stavebních výtahů, jeřábů a zdvihadel, pracovních plošin a regálových zakladačů - revize a revizní zkoušky zdvihacích zařízení, jeřábů, plošin - inspekce a kontroly. Revize plynu: - domovní plynovody - plynové spotřebiče, plynová zařízení - tlakové stanice - tlaková zkouška ...

Práce, služby: - tesařské - pokládka plovoucí, parketové a dřevěné podlahy - montáž sádrokartonu

Oděvní salon, služby: - oděvní výtvarnice, návrhářka a stylistka

Malířské práce - malování panelových bytů.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů i rodinných domů - rekonstrukce koupelen - půdní vestaveby a podkroví - zateplování fasád - truhlářské práce.

Služby v oblasti vody, topení a plynu - vodo topo plyn - rekonstrukce koupelen - obkladačské práce - vodoinstalační a vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynoinstalace, plynařské práce.

Instalatér, vodo topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - montáže a opravy rozvodů - dodávky a montáže tepelných čerpadel a řízeného větrání - montáže a výměny kotlů.

Rekonstrukce bytů a domů - hydroizalční práce - malířské práce - zednické práce - podlahářské práce - nátěry fasád - epoxidové podlahy.

Služby: - servis, montáž, prodej tepelných čerpadel - instalatérské i topenářské práce

Služby: -elektrorevize, opravy elektro, montáže -přeprava těžkých strojů a zařízení -geodetická zaměření jeřábových drah, jeřábů -statické výpočty

Stavební práce: -stavby objektů na klíč -rekonstrukce -modernizace -zateplování fasád -opravy a nátěry fasád -výstavba rodinných domů na klíč -práce štukatérské a restaurátorské -obklady fasád KLINKER.

Práce: -stavební -pokrývačské -klempířské -hydroizolační -sádrokartonové -izolatérské -tesařské -truhlářské -projekční včetně prodeje materiálu.