VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Kamenictví: -pokládka kamenných dlažeb -obkládání stěn -betonové dlažby -kamenná schodiště -vše od kamene.

Stavební a inženýrská společnost. Činnost: -stavební -stavby na klíč -inženýrská -projekční -realitní. Práce: -sádrokartony -kazetové podhledy -obklady, dlažby -malířské práce -kompletní interiéry.

Prodej a montáž zařízení pro ekologické spalování zn.VERNER, VIGAS, OPOP, ATMOS: -krbová kamna -interiérové kotle -kotle na kusové dřevo -automatické kotle na obilí, pelety. Topenářské a instalatérské práce.

Práce: -klempířské -pokrývačské -izolatérské.

Výroba elektrických zařízení pro motory a vozidla. Povrchová úprava a zušlechťování kovů.

Geodetické práce: -geodézie -bodová pole -GPS -inženýrská geodezie -dokumentace staveb -dokumentace technologických zařízení -realitní činnost -katastr nemovitostí -geometrické plány -vytýčení hranic -pozemkové úpravy -mapování -technické mapy měst -základní mapy závodů -účelové mapy -podklady pro ...

Velkoobchod a maloobchod pro náročného zákazníka. Keramické obklady a dlažby. Dlažby průmyslové režné i glazované. Obklady fasádní, pórovinové, skleněné. Keramické tvarovky, schody. Lepící tmely, barevné spárovací hmoty, barevné silikony, kyselinotvorné zálivky, barevné okrajové lišty k obkladům, potřeby pro obkladače. Obkladačské práce, ...

Montáž - sádrokartonové systémy Realizace a pokládka - obklady - dlažby i zámkové Rekonstrukce bytů na klíč - výstavby domů na klíč (od základové desky po střechu) Zednické práce

Zakázková kovovýroba: -ohýbání trubek -pálení laserem -výroba konstrukcí -soustružení -frézování -sváření -pískovna, tryskovna, prášková lakovna. Obchodní činnost. Provozovna: -Chrást, t.č.377945673, fax 377821200.

Výroba -kovové štočky -raznice. Rytecké práce: -gravírování do kovů, plastů -výroba mosazných vypalovadel.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku.

Zajištění projektování, dodávky, zkoušky a uvedení do provozu investičních celků pro energetiku.

Služby: -výškové montážní práce -manipulace břemen pomocí autojeřábů AD -převoz materiálu automobily s hydraulickou rukou.

Práce: -zednické a obkladačské -instalatérské -topenářské -rekonstrukce koupelen.

Obkladačské práce, zednické a stavební práce: -obchodní centra -administrativní budovy -hotely -bazény -fasády budov. Renovace: -rodinné domy -bytová jádra, koupelny. Dodávky na klíč: -obklady a dlažby -plovoucí podlahy, koberce -plastová okna, sádrokartonové konstrukce -elektroinstalace, osvětlení, vodoinstalace, rozvody ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej, pokládka, renovace: -plovoucí podlahy -podlahové krytiny -parkety -laky, tmely, lišty -doplňky. Půjčovna brusek na podlahy.

Podlahářské práce: -pokládka a opravy všech druhů dřevěných podlah -broušení a lakování.

Zakázková výroba nábytku: -kancelářský -bytový. Výroba, montáž a dodávka: -vestavěné skříně -skříně na míru -kuchyňské linky -posuvné dveře originál DSH Velkoobchod, prodej: -posuvné dveře pro truhláře -posuvné dveře originál DSH. Dodávka, montáž: -stínící technika-žaluzie, předokenní rolety -venkovní žaluzie ...

Práce: -pokrývačské -klempířské -kompletní řešení střešních plášťů včetně montáže -střešní okna -veškeré klempířské prvky -zateplení střechy.

Truhlářství, výroba nábytku: -obývací stěny -kuchyňské linky -ložnice -dětské pokoje -kancelářský nábytek (PC stoly, registratury, kontejnery) -vestavěné skříně -konferenční stolky -televizní stolky -rohové lavice s kuchyňským stolem -bytové doplňky (květinové stolky, poličky, rohové police, věšákové stěny).

Služby: -kominické práce -čištění komínů a kouřovodů -revize komínů.

Nabízím své služby, znalosti, poradenství v oblasti revizí elektrických zařízení, strojů, instalací a hromosvodů objektů, elektrických spotřebičů, ručního nářadí. Ve formě jednotlivých zakázek nebo smluvního vztahu o dlouhodobější spolupráci, s vytvořením registru revizí, jeho následné vedení, aktualizace, s hlídáním termínů provádění revizních ...

Instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně plynovodních přípojek a ostatních inženýrských sítí včetně projektové dokumentace. Výkopové, zednické a elektrikářské práce. Revize: elektro, plyn, voda, požární systémy a revize komínů.

Tesařské a pokrývačské práce. Výroba: -pergoly -krovy -bednění -lešení -zahradní domky -výroba a montáž vazníkových krovů.