VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Stavební společnost: -výstavba a opravy komunikací a zpevněných ploch -frézování živičných a betonových ploch -výstavba inženýrských sítí -zemní a výkopové práce -úprava vodních toků -dovoz a montáž herních prvků dětských hřišť a skateparků -kompletní dodávka oplocení.

Služby: -instalatérské práce -topenářské práce -potrubářské práce -plynařské práce. Revize: -plynu -elektro -TNS. Rekonstrukce: -rozvodů vody z ocelových a plastových materiálů -kanalizace, vytápění -domovních a technických plynovodů -výměníkových stanic a kotelen. Vše včetně dodávky materiálu, tlakové zkoušky a revize.

Výroba: -mříže -vrata -branky -brány -transportní a kovové palety. Rekonstrukce a sanace: -průmyslové podlahy. Hydroizolace: -tepelné zvukové izolace. Beton: -frézování -broušení -řezání -vrtání. Dodávka: -průmyslové podlahy na bázi umělých pryskyřic -betonové -se vsypy -lité syntetické a syntetické ...

Prodej, montáž: -podlahy (Magnum, Kahrs, Witex) -parkety -PVC, koberce, kobercové čtverce.

Činnost: -zhotovení a rekonstrukce všech druhů střech -komplexni stavební a údržbářské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce -malířské práce -natěračské práce -sanační práce -tepelné izolace -opravy a revize hromosvodů.

Inženýrská a projektová kancelář: -projektování rozvodů plynu.

Montáže: -domovní rozvody plynu -přípojky plynu (řadů) -topidla (WAW) -kotle plynové -rozvody vody (teplá, studená) -kanalizace -topení. Revize: -plynová zařízení. Opravy, servis: -plynospotřebiče -záruční a pozáruční servis -uvádění plynospotřebičů do provozu. Instalatérské a topenářské práce. Rekonstrukce bytových ...

Stavební práce: -montáž sádrokartonů -zateplování fasád -nátěr fasád -rekonstrukce domů a bytů -rozvody vody, plynu, elektřiny -revize vody, plynu, elektřiny -pokládka koberců, lina -podlahové topení REHAU -výstavba sportovišť.

Rekonstrukce staveb suchou technologií. Komplexní stavební činnost: -půdní vestavby na klíč -sádrokartonové konstrukce -projekční a inženýrská činnost. Elektroinstalační práce. Prodej-střešní okna: -FENESTRA -SOLÁRA -VELUX.

Pozemní a inženýrské stavby. Domovní instalatérské práce.

Stavební činnost: -veškeré stavební práce. Stavební truhlářství a tesařství. Lakování automobilů: -tel.377450650. Elektroinstalační práce. Zámečnictví: -portály, výklady -stavební prvky -výrobky z hliníkových profilů (např.WICONA) -schodiště. Topenářské práce, montáž a opravy ústředního topení. Malířské a lakýrnické práce, ...

Prodej, montáž: -technika k ochraně majetku -bezpečnostní dveře, folie, mříže. Služby: -nouzová zámečnická havarijní služba -otevírání dveří -opravy po vloupání -zámečnictví.

Výkon zeměměřických činností: -geodetické práce pro katastr nemovitostí -geometrický plán -vytyčení pozemku -zaměření stavby, věcné břemeno. Odpovědný geodet. Účetní služby, mzdová agenda.

Galvanické zinkování a povrchová úpravna kovů. Zinkování běžných konstrukčních ocelí(bubnové i závěsové zboží) do rozměru 1200x1000x300 do maximální váhy 30 kg/ks. Výroba odlitků ze šedé litiny, obrábění litiny, výroba modelů.

Oděvní atelier Kirke. Originální modelová tvorba: -originální modely šité na míru -šití na zakázku v krátké dodací lhůtě -módní doplňky -originální šperky. Půjčování modelů a módních doplňků. Nabídka: -večerní a svatební šaty -kostýmy -halenky -kalhoty -kabáty -saka -doplňky -šperky. Vizážistika, stylistika, ...

Práce: -stavební -zemní -demolice -pomocné stavební práce -pronájem strojů.

Stavební činnost. Obchodní činnost ve stavebnictví. Sanace staveb, podřezávání zdiva.

Stavební firma: -stavební práce, zateplování fasád -sádrokartonářské práce -vnitřní dekorační omítky -sanační omítky -prodej materiálů CAPAROL -tónovací zařízení CAPAMIX -míchání barevných fasádních i vnitřních barev na počkání v 900 odstínech. Autorizovaný prodejce.

Kovář. Umělecké kovářství a zámečnictví. Kovotepectví. Opravy historických předmětů z kovu. Výroba: -mříže -vrata, vrátka -hradby -zábradlí -krbové doplňky -svítidla (svícny, lampy) -kování vrat a oken (štítky, kliky, panty) -kovaný nábytek -ostření nářadí a ostatní kovářské práce dle dohody. Pouze zakázková práce.

Podlahářské a stavební práce: -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -truhlářská výroba, renovace schodů -žaluzie, okenní a vratové systémy -fasády, zateplování fasád -výstavba a rekonstrukce RD.

Měření a regulace: -tepelné zdroje -technologické procesy. Zabezpečovací protipožární systémy. Komunikační a počítačové sítě-kabelové rozvody. Tepelná technika-expertní činnost. Kabelové rozvody. Měření a regulace tepla. Zabezpečovací systémy: -dodávka -montáž. Telekomunikační technika. Komplexní dodávky v oblasti silnoproudu a ...

Malířské lakýrnické natěračské a tapetářské práce.

Elektroinstalace: -slaboproudá elektroinstalace -silnoproudá elektroinstalace -EZS, EPS, RQM, STA -hromosvody -revize -telefonní rozvody -projekty -údržba -montáž slabo i silnoproudých rozvodů a přípojek.