VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výstavba komunikací, zpevněných a panelových ploch: -silnice -chodníky -parkoviště -lesní cesty. Odstraňování povrchů silničních staveb (živice, podkladní vrstvy). Zemní práce. Bourací práce: -demolice z prostého betonu nebo konstrukce slabě vyztužné. Rozpojování (frézování) skalních a poloskalních hornin bez použití ...

Stavební firma: -výstavba bytů a bytových domů -výstavba rodinných domů -výstavba administrativních a výrobních objektů -rekonstrukce objektů -úpravy podkrovních prostor -zateplování fasád -polystyrén, skelná vata, celulózová vlákna -sanace a opatření proti vlhkosti -statické zajišťování staveb -zemní práce.

Detekce toxických plynů. Montáže a revize: -elektroinstalace -hromosvody.

Výroba, ostření, distribuce: -nástroje -nářadí -řezné nástroje pro kovoobrábění.

Práce: -instalatérské -topenářské -zámečnické. Opravy, montáž: -měřidla.

Věnuji se zakázkové ruční výrobě z kůže. Výrobky jsou převážně z období od starověku po ranný středověk. Po domluvě je samozřejmě možno vytvořit i výrobky mimo tato kritéria. V žádném případě se však nevěnuji pouze reálným předlohám, jsem schopen vyhotovit např. i věci z fantsy či sci-fi.

Truhlářství: -zakázková a maloseriová výroba nejen nábytku z masivu i lamina. Vybavení: -hotely -pensiony -restaurace -barů. Výroba nábytku pro: -školy -školky -domovy.

Čalounické, autočalounické práce. Autočalounictví: -firma založena v roce 1991, 35 let praxe v oboru -pečlivost zpracování zakázek, individuální přístup -pracujeme se všemi potahovými materiály -zpracujeme i speciální zakázky -k dispozici uzavřená parkovací plocha.

Prodej, půjčovna a servis elektrického nářadí a nástrojů. Autorizovaný prodejce elektrického nářadí MAKITA: -MAKITA-záruční a pozáruční servis el.nářadí -vibrační desky Wacker -vibrační pěchy Wacker -čistící stroj na koberce Karcher -lamačky zámkové dlažby. Řezání asfaltu a betonu.

Stavební práce: -zhotovení stavby na klíč -opravy, nátěry a čištění střech -kompletní střechy -dodávky staveb -rekonstrukce a dodávky staveb -sádrokartonové konstrukce -přestavby koupelen -chodníky a zpevněné plochy.

Zámečnická a havarijní služba: -otevírání bytů -otevírání aut -otevírání trezorů.

Činnost: -zeměměřičská -projektová -poskytování sw.

Instalatérství, vytápění, klimatizace: -vzduchotechnika -měření regulace -stavební práce -RD na klíč.

Vyšívání: -gobelíny -stuhy -ubrusy s předtiskem -vyšívací látky, příze -anchor -DMC -křížkové vyšívání -časopisy.

Vodovody a kanalizace, úprava a rozvod vody. -revize a monitoring kanalizací -trasování kanalizací -čištění kanalizací a stok -čištění domácích kanalizací.

Veškeré lakýrnické práce, fládrování nábytku. Práce: -lakování nábytku -lakování kuchyňských linek -drobné písmomalířské práce -nátěry oken, zárubní, soklů, radiátorů, plochých střech, dveří, potrubí -malířské.

Certifikát CIČAP. Projekce, dodávka, montáž, servis a revize u všech činností. Maloobchod: -bezpečnostní zámky. Služby: -elektronické bezpečnostní systémy -požární signalizace -protipožární ucpávky -kamerové systémy -uzamykací systémy -evidence vstupu a docházky -rozhlasové ústředny-ozvučení -společné televizní antény ...

Naše kancelář nabízí níže uvedené služby v oblasti zeměměřických prací pro soukromé osoby, podnikatelskou sféru, obce a státní správu.

Malířské, lakýrnické a nátěračské práce.Veškeré malířské speciální techniky.Zednické práce. -Benátský štuk -batikování -imitace zemin -lepení stropních kazet -tapetování -fasádní práce -výměna oken -sítě proti hmyzu -veškeré autoklempířské práce -drobné mechanické opravy -zajištění autolaku

Stavební firma: -fasády, opravy fasád -zateplování budov -strojní omítky -sanační omítky -pronájem lešení.

Sklenářství. Zasklívání v dílně i na místě: -okna -dveře -skleníky -výklady -zrcadla všech tvarů a velikostí. Rámovámí obrazů a pasparty Broušení skel do nábytku-zrcadel. Vrtání otvorů do skla. Izolační dvojskla a trojskla včetně montáže. Skleněné náhrobní desky: -nápisy -pískování skla. Vitráže skládané: -do olova ...

Velkoobchod: -neželezné kovy pro technické účely -elektrovodná měď -slitiny těžkých kovů. Strojírenské kooperace: -obrábění -výpalky z plechů -zámečnické práce. Autodoprava do 1, 5 tuny. Výkup: -kovový odpad.

Zámečnické práce. Služby-nonstop-havarijní nouzové otevírání: -bytů -automobilů -trezorů -zámků. Ztráta autoklíčů od automobilů-výroba na počkání. Výroba: -klíčů -autoklíčů. Prodej, opravy a montáže zámků. Pancéřové dveře: -prodej -montáž -opravy.

Výroba: -uhlíkové kartáče -grafitové díly -grafitové lamely -uhlíky -grafitové kroužky, těsnění -kartáčové držáky -zakázková výroba. Soustružnické práce. Kovoobrábění. Zámečnictví.

Čištění studní, rekonstrukce, výměna čerpadel, dezinfekce a další.