VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Jemná mechanika: -soustružnické a frézařské práce na CNN strojích.

Montáže: -rozvoden a spínacích stanic VVN, VN -průmyslových a distribučních stanic VVN, VN, NN. Montáže, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení dodavatelským způsobem bez omezení napětí. Montáže průmyslových a jiných elektrických instalací, komunikace, veřejné osvětlení. Montáže řídících, informačních a přenosových systémů ...

Zámečnická výroba zábradlí – balkónová, lodžiová, schodišťová … brány, branky, vrata, plotové dílce … ocelová schodiště – vnitřní i vnější mříže a bezpečnostní dveře – zabezpečení bytů, domů, provozoven apod. poklopy, regály … kovové komponenty pro nábytek – možnosti i kompletní výroby markýzy, přístřešky – včetně krytin kovovýroba, ...

Truhlářství. Vyrábíme na zakázku kuchyně, vestavěné skříně, nábytek, provádíme další truhlářské práce, např. pokládky plovoucích podlah. Máme individuální přístup, používáme jen kvalitní, ověřené materiály a kování.

ISV -organizace a propagace. Zabýváme se instalatérskými službami jako je montáž topeni, instalace vody, instalace plynového kotle, instalace tepelného čerpadla. Dále provádíme vodoinstalaci od přípojky až po vybavení koupelny a instalaci nebo rekonstrukcí vnitřní kanalizace. Vše pro rodinné domky a nejenom pro ně.

Kompletní stavební dodávky: -zateplení panelových domů -snižování podhledů -sádrokartonové příčky.

Rámové i bezrámové zasklení balkonu a lodžie certifikovanými systémy. Doprava v Plzni zdarma. Sleva, 5 výhod zdarma. Cena od 8 400 Kč. Více než 10leté zkušenosti v oboru.

Vyrábíme špaletová okna dle rozměrů a potřeb zákazníka s jednoduchými skly i dvojsklem. Naše okna jsou vždy z kvalitního lepeného materiálu: smrk, borovice, modřín, dub a meranti. Špaletová, kastlová okna se používají zejména pro historické domy.

Betonárka. Výroba betonu. Provozovny: -Plzeň, Chotěšovská 279 tel. 602468062 -Plzeň, K Cihelnám 699 tel. 602182184 -Rokycany, Rokycanova 1069 tel. 777792980 -Stříbro, Plzeňská ul. tel. 724029799 -Tachov, Palackého 2089(U Letiště) tel. 725763969

Stavební práce, kompletní dodávka: -pokrývačské práce -hydroizolace -klempířské práce dílenské i stavební -tesařské práce -hromosvodářské práce -opláštění fasád -samonosné obloukové střechy -certifikát ČSN ENN-ISO-9001:2001.

Elektroinstalace Ježek. Non stop elektrikář pro Plzeň a okolí. Provádíme domovní a bytové i průmyslové instalace. Vyrábíme rozvaděče a provozujeme elektro servis.

Stavební společnost. Projektová činnost: -projekty dopravních staveb -zaměření pozemků -komplexní vypracování zadání staveb. Stavební práce: -zednické a štukatérské -obkladačské -instalatérské -zámečnické -tesařské -lakýrnické -podlahářské -demolice budov -protiradonová opatření -sanace zdiva. Znalecké posudky cen a ...

Výroba a prodej keramiky: -zahradní -ozdobné -užitné -umělecké -zakázkové. Provozovna: -Rokycany, Čelakovského 194/II tel. 371728822.

Dodávka a montáž keramických obkladů a dlažeb -sádrokartonářské práce -zateplování budov -rekonstrukce bytových jader. Doprava: -vozy Iveco s hydraulickou rukou -sklápěčka -kontejnery.

Zámečnictví: -zámky -mříže -ocelové konstrukce -kování -zabezpečovací prvky -oplechvání pletivových sklepních boxů -vrata, vrátka -rekonstrukce balkonů -svařování -další zámečnické práce -otevírání bytů, aut, trezorů.

Geodetická kancelář pro Plzeňský kraj. Nabízíme veškeré geodetické práce pro Katastr nemovitostí, geodetické práce pro architekty, projektanty a stavební firmy.

Geodetická kancelář pro Plzeňský kraj. Provádíme veškeré geodetické práce (geometrický plán, zaměřování staveb, vytyčování pozemků, měření inženýrských sítí, polohopisný a výškopisný plán). Dále nabízíme tvorbu smluv pro zápis do katastru nemovitostí (kupní smlouva, darovací smlouva, směnná smlouva, smlouva o zřízení věcného břemene).

Zámečnictví: -ocelové konstrukce -mříže -vrata -oplocení -schodiště i točité -kovový nábytek.

Elektroúdržba NN: -veřejné osvětlení -elektroinstalace do 1kV -údržba veřejného osvětlení Pronájem montážních plošin na práce ve výškách do 22 m. Velkoobchod: -veřejné osvětlení. e-shop svítidla. Maloobchod - Dům svítidel

Malování pokojů na klíč tj. včetně přípravy a úklidu. Jsme malíři pokojů profesionálové. Klasické i moderní malířské práce a nátěry, dekorativní techniky, nátěr fasády.

Truhlářství: -výroba modelů pro slévárenskou výrobu -výroba nábytku z masivu -zakázková výroba.

Zakázkové pracoviště pro tvarové řezání vodním paprskem. Libovolný tvar z jakéhokoliv materiálů. Ocel, nerez, mosaz, hliník, sklo, keramika, kámen, mramor, plasty, guma, papír, dřevo.

Zpracování kamene. Výrobce: -krbové vložky -příslušenství -typové sestavy -demo kalkulace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní materiál -ocelové plechy -profily, trubky, jekly. Přesné výpalky. Přesné dělení kovových materiálů tl. 0, 5 až 450 mm. Úkosování pro svary. Tryskání. Svařování. Doprava výpalků. Značení středů, otvorů, které nahrazuje práci rýsovače, zámečníka s přesností 0, 2 mm. Vše v destinacích: Plzeň ...

Architektonická činnost, návrhy interiérů, stavební práce. Projektová činnost v investiční výstavbě. Rekonstrukce koupelen(projekt panel-story). Truhlářská výroba: -kancelářský nábytek.