VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Vložkování komínů, včetně revize. Montáž odsavačů par. Výstavba: -sportovní plochy -tenisové kurty -hřiště.

Krejčovství. Šití pracovních oděvů a bytové konfekce, závěsů, záclon, ubrusů, povlečení. Opravy oděvů.

Výkopové práce-prevážně ručně za dobrou cenu, provádíme kopání základů, bazénů, příipojek atd.

Prodej, montáž, servis: -plynové spotřebiče (kotle, ohřívače vody, sporáky) -plynovody včetně revizí.

Čalounictví: -sedací soupravy -starožitnosti -dveře -vestavěné skříně -nábytek na zakázku dle vlastního plánu -autočalounictví. Kompletní opravy hotelů a restaurací. Výroba: -polokřesla -židle.

Truhlářské práce: -projekt, výroba, montáž nábytku -výroba atypických kusů nábytku -výroba atypických oken, dveří atd. -výroba schodů.

Montáže, údržby a opravy elektrického zařízení a hromosvodů. Přihlášky elektřiny-zapojení elektroměru. Kompenzace. Revize: -elektro -hromosvody.

Výstavba rodinných domků na klíč. Práce: -veškeré stavební -pokrývačské -instalatérské -topenářské.

Prodej a montáž: -plastová a dřevěná okna. Stavební zámečnictví: -zábradlí -schody točité -vjezdové brány s pohonem nesené, pojezdové -garážová vrata sekční a výklopová -přepažovací stěny -zámečnická práce na zakázku.

Stavební práce: -výstavba rodinných domků na klíč -půdní vestavby -bourací práce -sanace objektů -zemní práce -zateplování fasád.

Služby: -klempířské práce -pokrývačské práce -výškové práce.

Elektromontážní práce. Prodej: -elektroinstalační materiál -pracovní oděvy.

Práce: -podlahářské -pokládka koberců -montáže, renovace podlah.

Práce: -malířské, natěračské a tapetovací.

Pokrývačství: -celková rekonstrukce střech -klempířské a pokrývačské práce -montáž střešních oken -izolace a hydroizolace střech.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -montáž krovů, střešních oken -opravy a zateplování fasád -hydroizolace.

Prodej, pokládka: -podlahové krytiny -koberce, lina, korky, přírodní linolea -bytové doplňky -garnýže -stropní kazety -obkladové panely -plovoucí podlahy dřevěné a laminátové

Práce: -malířské -natěračské.

Velkoobchod, maloobchod: -ruční elektrické nářadí NAREX -řezné nástroje pro strojírenskou výrobu -brusivo -nářadí na obrábění kovů -potřeby pro řemeslníky-kovoobráběče. Služby: -nožířství -ostření nástrojů -výroba nožů na zakázku.

Zámečnictví: -ploty, oplocení pozemků -vjezdové brány posuvné, dvoukřídlé -garážová vrta -elektrické pohony -zámečnická výroba -bezpečnostní dveře, mříže.

Stavební práce: -výstavba kanalizačních řádů -demolice -trhací práce.

Navrhujeme a realizujeme iluzivní malby na fasády (3D-malby vytvářející pocit skutečnosti). Malba převážně velkých ploch, kde využíváme konkrétní dané dispozice pro zvýšení malovaného efektu.

Maloobchod a velkoobchod: -obklady -dlažba. Prodej: -sanitární technika -vodovodní baterie -lepidla na obklady -izolace. Obkladačské práce. Prodej: -obkladačské nářadí -koupelnový nábytek -lištový program.

Práce: -dlažby a zdiva z lomového kamene -beranění ocelových štětovic -stavební a zemní práce speciálními rypadly -čištění rybníků, mlýnských náhonů, vodních toků -ostatní stavební práce. Autodoprava.

Elektroinstalace, projektování elektrických zařízení. Projekty, montáž, rozvody, revize: -elektrická zařízení -elektrická zabezpečovací signalizace -elektrická požární signalizace -TV antény -pobočkové tel.ústředny -kamerové systémy.