VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Investiční výstavba, statika, průzkumy, sanace, projekty staveb.

Střechy na klíč: -pokrývačské, klempířské a zámečnické práce -izolace proti vodě -montáže střešních oken -tesařské práce.

Kovovýroba. Práce: -zámečnické -svářečské (nerez, ocel) -soustružení -frézování -konstrukce -výroba vrat, plotů, schodišť.

Montáž, revize: -elektrické distribuční vedení sítě a trafostanice včetně technologií v TS.

Instalatérské práce: -voda -plyn -topení. Revize vyhrazených plynových a tlakových zařízení.

Truhlářství: -zakázková výroba interierových dveří -atypické dveře, masivní dveře, dýhované dveře, bezfalcové dveře -včetně zárubní a rámů -včetně montáže a dopravy.

Firma je obchodní a inženýringovou společností s akcentem na oblast energetický a cukrovarnický průmysl: -propagace dodávek a služeb skupiny INVELT v zahraničí -zřizování společných obchodně-servisních zastoupení a spolupráce s partnery v Indonésii, na Filipínách, v Thajsku, Pákistánu a Egyptě -modernizace a renovace ...

Stavební práce: -zateplování fasád na rodinných domech, -obkladačské práce -rekonstrukce koupelen -sanační omítky -sádrokarton.

Provádění a rekonstrukce staveb. Dodávka kompletních instalací: -voda (plast, měď*, ocel) -plyn -kanalizace -topenářské práce (plast, měď*, ocel) včetně dodávky kotlů. Inženýrská a investorská činnost.

Služby: -veškeré stavební práce -bourání nenosných příček v rámci rekonstrukcí -sádrokartonářské práce -štukování panelů a zdí -instalatérské práce -montáž vodovodních baterií a sanity -provádění elektroinstalačních prací -pokládka podlahových krytin, plovoucích podlah -obklady a dlažby -malířské práce -lakování, lakýrnické ...

Truhlářství: -zakázková výroba z masivního dřeva, dýhovaných a laminovaných desek.

Zemní a stavební práce, doprava. Bagry. Inženýrské sítě. Komunikace, chodníky.

Práce: -instalatérské práce -topenářské práce -stavební práce -solární systémy -havarijní služba.

Zámečnictví: -elektronicky ovládané dveře senzorem, manuálně -garážové a vjezdové dveře kódované dálkovým ovládáním -balkonová zábradlí, schodová zábradlí -konstrukce schodů -mříže, regály, vjezdová vrata. Specializovaná prodejna nápojů - maloobchodní prodej.

Služby: -kamenosochařské práce -kamenické práce -hřbitovní architektura -písmo -stavby aopravy pomníků.

Truhlářství. Výroba: -bytový nábytek a kuchyně z lamina a masivu -zakázková výroba z masivu.

Elektromontáže, energetické zajišťování akcí, krátkodobé elektrické přípojky.

Areál Škoda Plzeň / ET Doudlevce. Stavební práce: -zhotovení nových a oprava starých dílenských podlah -sanace, opravy poškozených železobetonových konstrukcí -povrchová úprava jímek -injektáže betonů pryskyřicemi -spojovací můstky mezi starým a novým betonem -mechanické vyztužování železobetonových konstrukcí -kotvení ...

Orientujeme se převážně na hospodárnou kooperační výrobu součástí, a to především technologií třískového obrábění s možností sestavení jednoduchých montážních podskupin vč. řídícího systému či hydrauliky. Nabízíme: - komplexní dodávky hotových dílů včetně materiálu, zhotovení dílů z Vašeho materiálu nebo provedení pouze jednotlivých operací. ...

Kamenické a štukatérské práce. Renovace historických fasád.

Stavební a poradenská firma. Specializace na výstavbu rodinných domů na klíč: -tesařské práce-krovy -pokrývačské práce -zednické práce -elektroinstalace -vodoinstalace -topení, podlahová krytina apod. rekonstrukce. Prodej a montáž: -okna a dveře. Financování staveb formou hypotečních úvěrů. Projektová dokumentace, ...

Servisní činnost v oblasti tepelného zpracování kovů: -externí tepelné zpracování přímo ve výrobních prostorech zákazníka mobilními zařízeními výrobní řady HM 403-HM 406 -externí tepelné zpracování na základě mobilních pecí -tepelné zpracování v provozovně v Plzni, Domažlická 168.

Manipulační technika, jeřáby. Nákladní autodoprava.

Služby: -topenářské práce -vodoinstalatérské práce -čistění kanalizace -rekonstukce bytových jader.

Montáž a servis plynospotřebičů: -kotle značky MORA (EDZ).