VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Stavební a realitní činnost - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - zateplování fasád - zednické práce - podlahářské práce - prodej a pronájem nemovitostí.

Stavební činnost - přestavby a rekonstrukce domů a bytů - bourací práce - sádrokartonářské práce - malířské práce - pokládka dlaždic - voda, topení, plyn.

Kovovýroba, zámečnictví: - ocelové, nerezové svařence - schodiště - vrata, ploty, brány.

Služby - správa budov - technické zařízení budov TZB (vytápění, klimatizace, elektroinstalace, ...) - poradenská a konzultační činnost - energetické audity - inženýring, projektová činnost.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen.

Činnost: - výstavba nových a rekonstrukce stávajících rozvoden ZVN, VVN, VN, NN - revize - údržba energetických zařízení - výroba rozváděčů - energetické montáže

Společnost SALVATOR STŘECHY je spolehlivý dodavatel veškerých materiálů a doplňků pro stavbu a rekonstrukci střech. Navštivte naši pobočku v Plzni, kde si vyberete ze široké nabídky kvalitních střešních krytin a materiálů pro stavbu i rekonstrukci střech. Prostřednictvím 12-ti pobočkové prodejní sítě zajišťuje prodej a distribuci střešních ...

Zednictví: - zdění, obklady z lícových cihel - lícové zdivo.

Sádrokarton-Interiér Montáže sádrokartonových konstrukcí, rekonstrukce interiérů, suché podlahy(sádrovlákno, OSB), rekonstrukce bytových jader

Práce: - zemní, výkopové strojem Zeppelin ZRH14 - autodoprava.

Stavební práce: - zednické práce - malířské práce - obklady, dlažby - provádění suchých staveb.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - dřevěná schodiště - pergoly.

Prášková lakovna: - lakování ocelových konstrukcí, kovových výrobků - tryskání.

Práce: - zednické - obkladačské, dlaždičské - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce bytů - montáž sádrokartonu - zateplování fasád.

Stavební práce: - anhydritové podlahy - základové desky - drátkobetony - hydroizolace staveb.

Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské.

Činnost: - izolace plochých střech - pokrývačské a klempířské práce - opláštění - světlíky - jímky, nádrže

Výroba strojních dílů - náhradní díly pro turbíny - vřetena, hřídele - ventily. Činnost - třískové obrábění - soustružení, frézování, broušení - povrchové úpravy dílů.

Činnost: - ostření a broušení nástrojů, pilových kotoučů, hoblovacích nožů i kuchyňských nožů

Truhlářství. Výroba - schodiště, schody, zábradlí - okna - dveře - vestavné skříně.

Činnost: - umělecká tvorba - výtvarník - obrazy, kresby, plastiky

Činnost - střechy na klíč - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce - rekonstrukce střech.