Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výroba: -ruční řemeslnické nářadí: -kladiva, kleště, hasáky, palice, sekery, skoby -nástrojářská výroba: -drátořez, frézování, elekroerozivní hloubení -zápustkové výkovky do cc 10 kg hmotnosti.

Stavební práce: - zemní práce - inženýrské sítě - revitalizace rybníků - vodohospodářské stavby - čistírny odpadních vod - demolice.

Zakázkové truhlářství

Pokrývačství Felix Mužík provádí realizace a opravy veškerých druhů střech, klempířské i tesařské práce. Dále nabízíme mytí střech vysokotlakým zařízením, výškové práce i pronájem plošiny. Sídlíme v Rokycanech. Provádíme tyto práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - rekonstrukce, opravy střech - montáž, revize hromosvodů - ...

Služby: - realitní a finanční poradce

Truhlářství, výroba: - zakázková - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský nábytek - ložnice

Výroba, prodej: -hračky -stavebnice -klasické dřevěné české hračky -výroba dle přání zákazníka -dřevěné bytové doplňky. Stavební truhlářství: -schody, zábradlí, dveře, vestavěné skříně -kuchyně -dětské stolky a židle. Přijímáme zakázky pro montážní a kompletační práce pro tělesně postižené.

Činnost: - vodoinstalatérství - topenářství - vzduchotechnické práce - montáž solárních systémů - plynoinstalace

Truhlářství Jiří Mach Nabídka sortimentu: - nábytek do interiérů a exteriérů - schodiště - schody - pergoly - altány - zábradlí - balkony - ploty - vrata - přístřešky - zahradní domky - sauny - doplňky ze dřeva.

Výroba: -rolovací vrata, rolovací mříže, jejich podskupiny a komponenty -nůžkové shrnovací mříže III.bezp.tř., pevné mříže -kovové okenicové žaluzie -vjezdové brány, kovová oplocení, schodiště, zábradlí, výkladce -zakázková kovovýroba -lehké ocelové konstrukce, střední technologické celky, kompletace výrobků. Strojírenská ...

Truhlářství. Výroba - pádla - ribstole - přepravní obaly "CASE".

Truhlářství, modelářství - výroba dveří, samonosných schodišť.

Výškové práce - rizikové kácení stromů a dřevin - těžební práce - výstavba a údržba veřejného osvětlení. Školení práce ve výškách.

Vodo, topo, instalatérství - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - rekonstrukce koupelen.

Truhlářství na zakázku - umělecké truhlářství - řezbářské práce Restaurátorské práce

Autoservis, autoopravna - kompletní opravy automobilů. Pneuservis. Odtahová služba. Půjčovna stavebních strojů - pronájem minibagrů. Činnost - demolice - inženýrské sítě - kultivace povrchů.

Kovovýroba, zakázkové práce: -lisování -plechařské prací -konvenčního obrábění a svařování -svařování neželezných kovů a nerezu metodami TIG* a MIG*.

Truhlářská výroba. Zakázková výroba a montáž: -eurookna včetně IV78 v protihlukovém provedení -vchodové vnitřní dveře -interiéry. Všechny výrobky jsou atestovány.

Restaurátorské práce atypické konstrukce, kostelyrekonstrukce a konzervace památek, interiérový design včetně realizace

Zabýváme se výrobou modelových zařízení. Modelová zařízení pro strojní i ruční formování ze dřeva (multiplex), pryskyřice a polystyrenu, případně různé kombinace s kovovými díly modelů nebo jaderníků. S modelovým zařízením dodáváme rozměrové protokoly. Výroba dřevěných modelů pro slévárenství.

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek.

Činnost: - laserové gravírování, řezání a popisování.

Práce: - pálení laserem - odporové přivařování - CNC ohraňování - práškové lakování - svařování, svářečské. Výroba: - díly pro automobilový průmysl.