Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Demoliční práce. Zemní práce. Výškové jeřábnické práce. Přeprava nadměrných nákladů. Recyklace: - cihelná suť - živice - beton - železobeton - další stavební odpady. Doprava sypkých materiálů a kameniva.

Zabýváme se výrobou a distribucí vzduchoizolačních tvarovek IPT, které jsou ideálními prvky pro konstrukci provětrávaných podlah a vzduchoizolačních mezer. Dále se zabýváme komplexním poradenstvím v oblasti sanace vlhkých staveb.

Provádění výškových prací za pomoci horolezecké techniky.

Provádíme rekonstrukce bytů a koupelen, realizace staveb či dokončovací stavební práce. Zajišťujeme pokládky dlažeb a obkladů, omítání či zateplování

Provádíme zednické práce, kompletní rekonstrukce bytového jádra a rodinných domů.

Vítejte na stránkách výškového specialisty - Pavla Váchy Provádíme opravy fasád, kácení stromů, montáže antén telefonních operátorů a to vše pomocí horolezecké techniky

Poskytujeme kvalitní vybroušení parketové podlahy a následnou úpravu lakem. Používáme pouze kvalitní laky, které mají hygienický atest pro Českou republiku.

Naše firma nabízí zákazníkům elektroinstalace světelných efektů v ledkovém, žárovkovém a neonovém provedení, v různých barvách a tvarech. Jsme zaměřeni převážně na dnes hodně rozšířenou technologii LED a to v provedení LED flex neonů, LED pásků, LED trubic, LED segmentů a LED dekorativních světel, Led žárovek a to v různých barvách a hlavně ...

Služby: Vytápění: centrální, podlahové, stěnové etážové. Zdroje tepla a ohřevu TUV: stacionární, nástěné, kondenzační kotle a zásobníky TUV všech značekzastouopené na trhu a to zejména Buderus, Junkers, Vailant, Mora, Protherm, Viessmann, Wolf apod. Rozvody vytápění a vody: z mědi, z plastu (Rehau, Revelpex, Allpex-therm).

Šaty svatební, plesové, maturitní, společenské či pro všední den Vám vytvoříme na zakázku. Poradíme a navrhneme pro Vás několik modelů, které budou barevně, střihově, i tvarově tvořit harmonii s Vaší osobností. Zajistímě nejvhodnější materiál pro Vámi zvolený model. Šaty, kostýmek, sukni, tuniku, kalhoty či jakýkoliv jiný oděv ušijeme na ...

Elegantní šaty od NANAY Navrženo a ušito na míru pro Vaši osobnost a eleganci! Nejlepší poměr ceny/kvality na trhu! Vyzdvihněte své přednosti a zdůrazněte svou přirozenou krásu! Žádné série modelů, Žádné standardní vzory Ať už ušité Vám na míru, nebo vypůjčené – Vaše šaty jsou unikátní a jedinečné! NANAY - designing with Love

Provádíme demolice, zemní práce a výkopy základů.

Zajišťujeme komplexní rekonstrukce historických památek a památkově chráněných budov a interiérů, restaurátorské práce všech oborů a specializací, odborné expertýzy.

Provádíme vložkování komínů, měření Emisí do 200kW, třísložkové odkouření, prohlídka kamerou.

Naše firma nacházející se 20 km jižně od Prahy se zabývá strojním obráběním na CNC - čtyřosých strojích s možností opracování kovů, neželezných kovů a plastů. Předmětem naší další činnosti je také obrábění na konvenčních strojích. Přesnost a kvalitu výroby nám zajišťuje souřadnicové měřící centrum od firmy Mitutoyo.

Zabýváme se výstavbou rodinných domů, veškerými rekonstrukcemi a výkopovými pracemi.

Zámečnické práce. Zámečnictví, kovářství: - umělecko-řemeslné zpracování kovů - povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů - výroba kovových konstrukcí, kotlů, těles a kontejnerů.

Dodávky a montáž vzduchotechniky Opravy elektrických zařízení Návrhy a zhotovení osvětlení v interiéru a exteriéru Projektování elektrických zařízení Kompletní bytová a domovní elektroinstalace Zhotovení technické dokumentace Instalace a připojení elektrospotřebičů

Poskytujeme komplexní výstavbu i rekonstrukce objektů, vytápění, ZTI, tepelná čerpadla, solární systémy či zatěsňování potrubí v technologii BCG.

POVRCHOVÁ ÚPRAVA KOVŮ, POKOVOVÁNÍ: - ocelové konstrukce.

Dodávka, montáž: - řemesla pokrývač, klempíř, tesař, zedník - střešní latě - tvrdé střešní krytiny

Inženýrská, konzultační a projektová činnost v oblasti dopravních staveb: - územní plány, koncepce, generely - územně technické studie - předběžné studie proveditelnosti - studie proveditelnosti - geodetické průzkumy - ekologické studie a průzkumy - dokumentace pro územní rozhodnutí - dokumentace pro stavební povolení (projekt ...

Zajišťujeme projektování venkovního a kabelového vedení, rozvoden, transformoven i elektroprojektů občanské vybavenosti

Truhlářství. Výroba zahradního nábytku, pergol, dětských pískovišť, přístřešků pro venkovní pakování a patrových postelí..

Klimatizační a regulační technika. Váš spolehlivý partner pro techniku prostředí a správu nemovitostí. Služby v oblasti dodávek, provozu a údržby technického vybavení budov v oborech: - vytápění - větrání - klimatizace - elektro - měření a regulace tepla a chladu.