Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Provádění rekonstrukcí střech a nových střešních plášťů. Nabídka tesařských a klempířských prací včetně montáže střešních oken.

Intalatérské práce - rozvody vody, opravy a rekonstrukce. Topenářské práce: -rozvody tepla -podlahové vytápění -montáž kotelen -výměníky tepla. Plynařské práce: -instalace plynových zařízení -revize plynovodů a spotřebičů.

Truhlářství. Zakázková výroba, montáž a doprava: - atypická okna - atypické dveře - schody - podlahy - kuchyňské linky - ostatní výrobky dle představ klienta.

Zámečnické a montážní práce. Prodej, montáž a opravy pneumatických prvků POLIČSKÝCH STROJÍREN, a.s., PARKER a průmyslových armatur včetně pohonů. Prodej a opravy ovladačů(OK80, OK100, OD100)a ovládacích bloků(OB1A, OB2A, OB5, OB3A, OB21, OB22, EPOD1) dveří autobusů KAROSA-IVECO a SOR.

Hager - specialista na elektroinstalace. Elektrotechnický materiál. Plastové a oceloplechové rozváděče. Vestavné rozváděčové přístroje. Připojovací systémy.

Nabídka mechanického opracování dřeva, plastu, kovu. Výroba firemních štítů, oděvních jmenovek, samonosných motivů do interiéru i exteriéru.

Nabízíme výrobu nábytku na zakázku, obývacích stěn, kuchyňských linek, ložnic, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, restaurování starožitného nábytku, výrobu stavebních prvků- okna, dveře, schody.

Služby při instalaci vodovodů, kanalizačních rozvodů, topení a dalších stavebních pracech. Uvedené práce zajišťujeme kompletně, včetně dodávky materiálu, vypracování projektů, zajištění revizí.

Intalatérské práce - rozvody vody, opravy a rekonstrukce. Topenářské práce: -rozvody tepla - podlahové vytápění -montáž kotelen -výměníky tepla. Plynařské práce: -instalace plynových zařízení -revize plynovodů a spotřebičů.

Služby: - geodetická a akviziční činnost ve výstavbě - zajistíme veškerou komunikaci s úřady včetně potřebných povolení a vyjádření k výstavbě - zaměření před výstavbou - zaměření pro kolaudaci. Zajistíme pro Vás vyhotovení studie objektu a následně projektovou dokumentaci pro stavební povolení. Vykonáváme veškeré geodetické ...

Inženýrská činnost ve stavebnictví: - inženýrské činnosti v přípravné fázi projektu - zajištění výběru zhotovitele projektové dokumentace DUR a DSP, včetně projektu EIA - zajištění zpracování dokumentace pro územní a stavební řízení, včetně dokumentace pro výběr zhotovitele (zhotovitelů) stavby.

Truhlářství, zakázková výroba: -kancelářský nábytek, skříňové a stolové sestavy -dětské pokoje, postele -vestavěné skříně, věšákové stěny -kryty radiátorů, dřevěné stěny, parapety -dřevěné obklady, schody -úchytky, knopky, věšáky.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej výrobků předního výrobce pracovního oblečení: - pracovní oděvy a ochranné pomůcky pro většinu pracovních profesí včetně gastronomických zařízení. Zakázkové šití: - pracovní oděvy dle potřeb a vzoru zákazníka. Kompletní silnoproudé instalace od bytů, staveb supermarketů až po výrobní a průmyslové ...

Podlahy prodej a instalace: - PERGO - laminát - Karelia - dřevo - WICANDERS - korek. Výroba a montáž: - vestavěné skříně - posuvné dveře - nábytek na míru - paravány - bezpečnostní a protipožární dveře.

Zajišťujme dodaní veškerých materiálů a pokladku zámkové dlažby na klič - strojní a ruční, zemní - bourací a výkopové práce, bouraní objektu, provádíme montáže plotu a opěrných zdí, provádíme rekonstrukcí interiéru - malířské, zednické, obkladačské, dlaždičské, sadrokartonarske a jiné stavební práce. V Praze a okolí zajišťujeme úklid ...

Houseman.cz - Váš hodinový manžel v Praze Montáže: - Montáž a kompletace veškerého nábytku (IKEA, ASCO, JENA, apod.) - návrhy a výroba menších kusů nábytku a polic na míru, - návrhy a výroba vestavěných pater na spaní. Lepení: - Téměř čehokoliv s čímkoliv specielními i dvousložkovými lepidly (USA) praxe z modelářství. Zavěšení: - ...

Jsme firma, působící na území celé Prahy a okolí. Zabýváme se stavební činností, údržbou nemovitostí a službami spojenými s bydlením. Nedílnou součástí jsou komplexní služby na základě písemné smluvní dohody nebo jednorázové služby dle konkrétního požadavku.

Projektové práce a inženýrská činnost na energetických stavbách - plynové kotelny, výměníky, plynovody, tepelné sítě. Realizace : Topenářské a instalatérské práce, výstavba a rekonstrukce topných zdrojů, plynových kotelen, výměníků, stavba plynovodů, teplovodů. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování - tyto práce se soustřeďují na ...

Výškové práce pomocí horolezecké techniky. Mytí oken a fasád výškových budov, nátěry, čištění, opravy a renovace fasád, nátěry železných konstrukcí, stožárů vysokého napětí, montáže reklam, samonosných lešení, montáže a demontáže objektů, kácení a prořez stromů

Naše služby: - zemní práce - úklidy - demolice - stěhování.