Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Vyroba plošných spojů od základního provedení až po kompletní výrobní technologie, jednovrstvé, dvouvrstvé i vícevrstvé. Úprava: -žárové cínování - halování -žárové cínování -celoplošné chemické zlacení -galvanické zlacení -galvanické prokovení -drážkování PS -tvarové frézování -elektrické testování -povrchové ...

Vzduchotechnika a klimatizace: - dodávka - montáž - projekce - výroba vzduchotechnického potrubí -instalace - oprava.

Naše společnost provádí dodávky uměleckořemeslných prací prováděných tradičními metodami. Především se jedná o řemeslo: - štukatérské - kamenické - malířské - pozlacovačské. Poskytujeme tyto služby: - rekonstrukce a obnova interiérů a exteriérů památkových objektů - restaurování štukových omítek a výzdob - rekonstrukce a ...

Čištění kanalizace bytové, domovní, venkovní. Instalatérské a topenářské práce. Vysoká odbornost a úroveň techniků a vybavení - nízké náklady. Dále nabízíme odstranění závad i po neúspěšných pokusech konkurenčních firem. Rychlý příjezd bez příplatku.

GENEVA CONSULTING s.r.o. založena v Praze v roce 1991. Zavádíme na český, slovenský a maďarský trh nové výrobky a služby. CLIPSO je moderní krytina na stěny i stropy. Tuto polyesterovou tkaninu s polyuretanem s výjimečnou šířkou pěti metrů beze spojů a švů je možné upravovat do všech potřebných tvarů. Technologie této tkaniny umožňuje ...

VODNÍ ZDROJE a.s., – vznikly transformací bývalého národního podniku Vodní zdroje, který byl založen již v roce 1957. Navazujeme na úspěšnou dlouholetou tradici v oblasti budování a údržby zdrojů podzemích vod, vodárenství a sanačních prací.

Naše společnost realizuje stavební a výškové práce. Využíváme horolezeckou techniku, plošiny i lešení. Zajišťujeme opravy fasád, střech, komínů a montáž reklam. Provádíme kompletní rekonstrukce bytů a budov

Truhlářské práce, truhlářství.

Nabízíme jeřábnické práce, autojeřáby (AD 080, AD 20, AD 20T, AD 28). LIAZ s hydraulickou rukou. Jeřábnické práce do 28 tun.

Ručně vyražené historické mince a medaile s historickou i reklamní tématikou, vyráběné za tepla i za studena. Zlaté i stříbrné pamětní mince, ražba mincí na zakázku, veřejné prezentace v historických oděvech, neotřelé nosiče 3D reklamy.

Firma REASTAV Praha, s. r. o. byla založena v roce 2007 jako společnost s ručením omezeným. Od svého počátku se společnost zabývá především pokládkou obkladů a dlažeb, včetně pokládky velkoformátových obkladů a dlažeb, v interiéru a exteriéru. Mezi významné činnosti společnosti patří rekonstrukce a výstavba obytných i komerčních objektů a ...

Naše společnost provádí veškeré instalatérské práce včetně drobných oprav, ale i kompletní rekonstrukce objektů. Opravujeme: kotle karmy, waw, sporáky další plynospotřebiče. Další služby: čištění kanalizace frézování zarostlých kanalizačních stoupaček opravy prasklých stoupaček vody a kanalizace montáže a ...

Prodej elektroinstalačního materiálu. Elektroinstalační práce včetně revizí. Montáž rozvaděčů.

Zakázkové truhlářství zaměřené na výrobu z masivu - dodáváme: - interiery - postele - nábytek - obývací stěny - vestavěné skříně. Pro interiery vyrábíme samostatné schody, špaletová okna, skříně na míru.

Výškové práce: -mytí, opravy, nátěry fasád -nátěry klempířských prvků -opravy a nátěry střech -mytí oken -kácení stromů -jakékoliv další práce ve výškách horolezeckou technikou.

Montáž sádrokartonových systémů, zateplování fasád a půdních prostorů, montáž plovoucích podlah a jejich rekonstrukce, provádění malířských prací.

Stavební práce: - rekonstrukce objektů a interiérů - zednické práce včetně komínů a fasád - pokrývačské práce - klempířské práce včetně nátěrů, klempířských prvků, žlabů a svodů.

Pojišťovací makléř - bezplatné zprostředkování a správa pojištění průmyslu, právnických a fyzických osob. Odvlhčování, vysoušení vlhkých prostor. Odvlhčovače, vysoušeče, pronájem.

Výroba, oprava, restaurování: - výroba strojních dílů a zařízení - zakázkové obrábění - opravy stavebních strojů - vývoj a homologace dopravních prostředků - restaurování historických vozidel

Autodoprava, jeřábnické, demoliční a zemní práce.

Výroba rozvaděčů a elektromontážní práce VN i NN.

Předmět podnikání: - kominické práce všeho druhu - revize kouřových cest - výpočty kouřových cest - vložkování komínů - Al i nerez - stavba vícevrstvých odkouření - výškové práce.

Dodavatel českých plynových ohřívačů vzduchu MTP s širokým rozsahem uplatnění. Tyto přímotopné ohřívače vzduchu jsou určeny pro dopravu a úpravu vzduchu ve větracích a vytápěcích systémech. Přednosti jednotek MTP: - rychlé a snadné vytápění - vysoká účinnost - velká spolehlivost - nízké provozní náklady - ekologický provoz.