VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - vestavěné skříně - kuchyňské linky - ložnice - obývací pokoje - kancelářský nábytek.

Služby: - lakovna, lakování - povrchové úpravy kovů - čištění, broušení a vrtání - zakázková zámečnická výroba

Služby, práce: - geodet - geodetické práce.

Služby: - elektromontáže slaboproud Montáž: - satelity - antény - elektronické zabezpečovací systémy - spotřební elektronika - kamerové systémy.

Služby, práce: -realizace schodišť -konstrukce schodů -schody -relizace a montáž různch typů schodišť.

Činnost: - výškové práce - zednické práce - úklidové práce.

Činnost: - revize, opravy a montáže elektrických zařízení a hromosvodů

Služby: - rámování obrazů Prodej: - reprodukce obrazů - originály obrazů - grafiky

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - projekce elektro

Pokládka, renovace, leštění: - parkety, parket

Provozuji modelové krejčovství a navrhování i šití oděvů na zakázku.

Specializuji se na malování pokojů, kanceláří a hal v Praze a okolí do 40km. jsem vybaven také stříkací technikou, díky které jsem schopen realizovat nástřikové malování ve špičkové kvalitě za rozumnou cenu.

Chevas Stav může být vašim spolehlivým partnerem a dodavatelem komplexních technologií spojených s vytápěním, rozvedením vody nebo ZTI (zdravotně technickou instalací).

Firma působící v Praze a okolí víc než 20 let je odborník na střešní rekonstrukce a rekonstrukce fasád. Rekonstruujeme celé střechy a fasády objektů. Montujeme a dodáváme střešní okna značek Velux a Roto. Také instalujeme půdní schody značky Wipro. Nadkrokevní izolace nabízíme renomovaných značek Bauder, Izotec a Linitherm. Poskytujeme ...

Kovovýroba, svařování potrubí, zámečnické práce

Jeřábnické prácepronájem - jeřáb TATRA 148 AB063

Společnost AVE CZ je jednou z největších společností na trhu odpadového hospodářství, sanací ekologických zátěží, demolic, údržby komunikací, komunálních služeb a facility managementu. Na území České republiky působí od roku 1993. Mezi konkrétní činnosti společnosti AVE CZ patří: - svoz a odstranění komunálního a živnostenského odpadu - ...

Profesionální malíři a odborníci na rekonstrukce interiéru v Praze a okolí. Mezi naše hlavní činnosti patří malířské práce, lakýrnické práce, sádrokartony, podlahy, obklady, dlažby, rekonstrukce bytů, živé stěny, nástěnné malby, úklidové práce, rekonstrukce kanceláří a užitných prostor.

Provádíme výrobu a montáž potrubních systémů, zámečnické a svářečské práce, povrchové opracování kovů, opravy motorových vozidel.

Rychlé a kvalitní opravy a úpravy oděvů • Zkrácení kalhot • Výměna zipů • Výměna podšívek • Výměna kapesních váčků • Zkracování délky a rukávů • Zužování a rozšiřování oděvů • Výměna a oprava zapínání • Oprava roztržených míst

Poskytované služby v souvislosti s komíny v Praze: - čištění - stavba - montáž - vložkování - revize a kontrola - opravy - rekonstrukce - kolaudační zprávy

Provádíme kompletní demoliční práce včetně administrativní přípravy a likvidace všech odpadů. Provádíme demolice betonových, železobetonových a ocelových konstrukcí, výškových staveb, komínů, mostů a běžných zděných staveb. Demolice provádíme s minimálními nároky na omezení bezprostředního okolí probíhající demolice a životního ...

Montáž - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy Atnénní rozvody Elektromontážní práce

Služby: - inženýrská geologie - hydrogeologie - průzkum kontaminace - EIA, SEA - průzkumy životního prostředí - krajinný ráz......a další.