VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce, montáž: - elektroinstalace - hromosvody - televizní antény, rozvody - zabezpečovací systémy - fotovoltaické elektrárny.

Služby: - projektová kancelář zabývající se statikou nosných konstrukcí.

Činnost: - výškové práce.

Služby: - provádění inventur zboží - inventura dlouhodobého hmotného majetku (zavedení čárového kódu). Dodávka: - kompletní řešení pro inventarizaci.

Realizace: - inteligentní bydlení - systémy pro ovládání vytápění, ventilace, osvětlení, žaluzií, měření energií a zabezpečení objektu

Dodávka, montáž, realizace: - elektrické vedení 110 až 400 kV - montážní práce na vedení VVN

Výroba - reklamní rámy a stojany z hliníkových profilů s použitím systému zaklapovacích lišt Frézování - soustružení Výroba - bantamové ráfky z hliníkové slitiny pro manipulační vozíky Svářečské práce Kovovýroba

Činnost - správa a údržba budov - obkladačské práce - podlahářské práce, pokládka podlahových krytin - sádrokartonářské práce - zateplování - rekonstrukce domů - rekonstrukce bytových jader.

Stavební společnost: - novostavby - rekonstrukce budov - izolace (tepelné, proti vodě, radonu) - střešní montáže.

Práce: - plynařské - montáž, servis plynových kotlů, tepelných čerpadel.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

Práce: - svářečské - zámečnické Montáž: - ocelové konstrukce - ocelové haly

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce budov - malířské práce.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů - zednické práce - montáž obkladů, dlažeb - vodo, topo, plyn.

Činnost: - stavební a zednické práce - rekonstrukce - stavby na klíč

Služby - internetové připojení - PCO pult centralizované ochrany - výroba a opravy elektrorozvaděčů - silnoproudé a slaboproudé rozvody.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Projektování pozemkových úprav -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v ...

Činnost - návrhy a konstrukční řešení pro optolektronický a elektronický průmysl - obrábění, soustružení a frézování - kontstrukční návrhy převodníků a adaptérů. Pobočka: - adresa: Náchodská 529, 54101, Trutnov.

Činnost: - digitální kartografie - dálkový průzkum Země - geoinformační systémy.

Činnost: - opravy starožitných lustrů.

Projekční a inženýrská kancelář Ing. Josef Vítek, se zaměřuje na projektování, konzultační a inženýrskou činnost vodohospodářských staveb a staveb v oblasti životního prostředí. Specializujeme se zejména na vodovodní sítě, kanalizace, čistírny odpadních vod či skládky odpadů.

Společnost APACHE - EKO, s.r.o. se zaměřuje na služby spojené s dodávkou, montáží a servisem klimatizací a tepelných čerpadel značky Toshiba.