VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prodej: -koberce -PVC -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy. Služby: -rozvoz po Praze zdarma -zajištění pokládky všech podlahových krytin našimi odborníky -velký výběr v naší vzorkovně, kde vám s výběrem pomohou naši odborníci..

Praga Strašnice se zabývá: - strojní a zámečnickou výrobou - montážními pracemi - pronájmem kancelářských, dílenských a skladovacích prostor.

Projekce, výroba, montáž a servis: - mechanické systémy generální klíče. Poradenská a konzultační činnost v oblasti mechanických zabezpečovacích systémů pro úřady, banky, hotely školská, zdravotní a další zařízení.

Zámečnické práce. Nákladní doprava.

Specializace na výstavbu inženýrských sítí, provádění projektových, pozemních a výkopových prací..

Poskytujeme kontejnery na odpad, písek, štěrk, beton, demolice, zemní, výkopové, kopáčské, bourací práce.

Zateplování rodinných a panelových domů. Rekonstrukce budov. Sanace panelových konstrukcí. Provádění staveb

Jsme jednou z nejvýznamnějších firem v oboru vytápění, klimatizace, čistých prostor, filtračních technologií a chlazení technologického vzduchu v Evropě. Zaštiťujeme prodej všech výrobků společnosti DencoHappel v České republice z výrobního závodu se sídlem v Liberci. Naše výrobky jsou zcela kompatibilní, aby bylo možno vytvořit požadovaný ...

Restaurátorské práce Rekonstrukce objektů Projekční práce Poradenská činnost

Práce: - topenářské - rozvody vody, plynu - optimalizace topných soustav - solární systémy - montáž, servis tepelných čerpadel.

Komplexní služby v oblasti přípravy výroby pro firmy zabývající se zpracováním přírodního kamene, výrobce sklovláknocementových desek, umělého kamene. Dodávky jsme obohatili o sortiment kotevních systémů a stavební chemie pro námi navrhované výrobky. Jako jedna z mála českých firem se zabýváme navrhováním a vývojem prvků z moderních ...

Stavbní činnost - bytová výstavba - rekonstrukce budov - zemní práce - zpracování projektkové dokumentace.

Stavební činnost - základové desky, hrubé stavby - výstaba nízkoenergetických domů, pasivní domy, dřevostavby - pokrývačské práce - zateplování.

Činnost - zemní a výkopové práce - demolice a demoliční práce.

Činnost: - provoz solárních studií Prodej, montáž, servis: - solária

Realizace a rekonstrukce interiérů - sádrokartonářské práce - zednické práce - obkladačské práce - izolační práce.

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce objektů - bourací a demoliční práce - zednické práce.

Práce: - malířské - tapetářské - lakýrnické - natěračské

Kovovýroba - CNC obrábění - odlitky, výkovky, razidla.

Práce: - zámečník, zámečnické - kovářské - pasířské