VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Truhlářství, výroba: - kuchyně - ložnice - skříně

Stavební činnost - bytová výstavba, stavba rodinných domů - průmyslová výstavba, staveby pro zemědělství - rekonstrukce objektů - demoliční práce.

Dodávka - železobetonové montované konstrukce hal a skeletů Projekční činnost

Prodej, pokládka: - podlahy dřevěné, laminátové - PVC

Stavební činnost - revitalizace a rekonstrukce panelových a činžovních domů - zateplení objektů - zednické práce - sádrokartonářské práce - klempířské a zámečnické práce.

Projektujeme, dodáváme a montujeme: Tepelná čerpadla Pardubice Solární systémy Větrání s rekuperací Topné systémy Klimatizace a chlazení Chrudim

Jsme moderní technologická společnost, která patří mezi 100 nejvýznamnějších a nejstabilnějších firem v České republice. Špičková úroveň v oblasti kvality, spolehlivosti, odbornosti a zkušenosti je výsledkem systematického vývoje společnosti od rou 1991. O d té doby jsme postupně rozšiřovali portfolio svých činností díky vlastnímu růstu ...

Kominictví, práce: - kominické - vložkování, čištění komínů.

Společnost a internetový portál zaměřený na ženy - testujeme, blogujeme, sdílíme recenze - cestování, domácnost, koníčky, módu a styl, vztahy a partnerství.

Služby: - stěhování - malování - úklid

Prodej, e-shop, montáž, servis - elektroistalační materiál - spínače, zásuvky - rozvaděče - svítidla, světelné zdroje - spojovací materiál - domácí spotřebiče - domovní telefony - kamna, topné panely - nářadí. Elektroinstalační práce - servis vzduchotechnických, klimatizačních jednotek i elektroinstalací.

Práce, služby: - vodoinstalatérské - topenářské

Podlahářské práce. Prodej, pokládání: - parkety, PVC, koberce, plovoucí podlahy.

Stavební firma Výstavba a rekonstrukce kanalizačních přípojek a stok. Provádění zemních a výkopových prací.

Činnost: - topenářské práce - zednické, obkladačské práce - malířské, natěračské práce - podlahářské práce - rekonstrukce bytů - údržba objektů.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Zednictví

Zakázkové truhlářství, výrobky dle Vašich návrhů.

Nátěry střech asfaltovým nátěrem. Hromosvodářské práce. Izolace střech. Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Průmyslová elektronika: - oprava: prakticky jakýchkoliv elektronických obvodů a přístrojů - vývoj: elektronických obvodů, zařízení a systémů automatizaci. Bezpečnostní systémy: - oprava veškerých zařízení pro elektronické bezpečnostní systémy (sledovací videokamery, monitory, videorekordéry s dlouhou dobou nahrávání).

Výroba, realizace: - průmyslové podlahy - venkovní plochy - lité samonivelační potěry - anhydrity - syntetické průmyslové podlahy

Stavební činnost - realizace staveb - dřevostavby, výstavba rodinných domů - tesařské práce - návrh a výroba vybavení interiérů.

Výroba: - plastové polotovary, výlisky - hliníkové profily - těsnicí pryžové profily Kovoobrábění. Pobočka Ostrava: Štramberská 515/45, 703 00 Ostrava-Vítkovice Tel.: 596 629 720