VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce koupelen

Betonové podlahy, pokládání - lité podlahy - anhdyritové podlahy - průmyslové podlahy. Provozovna - adresa: Trhová 1090, 341 01 Horažďovice

Práce, realizace, montáž: - zateplení domů, budov - tepelná izolace - PUR izolace - hydroizolace - podlahové systémy

Stavební práce: - rekonstrukce bytů, bytových jader, nebytových prostor - půdní vestavby - opravy fasád - výstavba oplocení.

Služby: - foodstyling - fotografování - postprodukční práce

Činnost - lité teraco (terazzo) - repase a opravy starého teraca - čištění žulových a teracových schodů, pemrlované a výmývané teraco - kamenické práce.

Stavební práce: - rekonstrukce panelových domů a bytů - rekonstrukce koupelen - zemní a výkopové práce - řezání a vrtání betonu - střechy - dřevěné podlahy

Stavební činnost: - rekonstrukce bytů a domů - obklady - bourací práce - zemní práce - malířské a natěračské práce - zednické práce

Stavební činnost: - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - bourací a demoliční práce - zednické práce - obkladačské práce - malířské a lakýrnické práce - sádrokartonářské práce - topenářské práce - elektroinstalační práce - vodoinstalatérské práce

Společnost HAKK s.r.o. se zabývá výrobou zámečnických prvků a to jak pro Váš dům zahradu tak pro Vaši firmu. Vyrábíme ploty, brány, schodiště a další... Dále vyrábíme různé druhy železných konstrukcí od interiérových prvků pro vybavení provozovny nebo podporu prodeje, zakázkových výrobků pro průmyslové využití nebo vyráběné sériově až po ...

Návrh a realizace interiérů - kuchyně - obývací prostory - komerční prostory. Truhlářské práce.

Sližby - tvorbu titulků (podtitulků), překlady, výstupy pro DCP a televize, vytváření DVD a Blu-ray s titulky, vkládání titulků do videa - překlady a korektury - školení titulkování pro překladatele.

Antigraffiti nátěry a odstraňování graffiti

Práce: - podlahářské - pokládka koberců.

Činnost: - restaurování nábytku - textilní dekorace - čalounické práce, umělecké čalounictví.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby - sádrokartonářské práce - zateplování objektů.

Činnost: - jazykové korektury českých textů.

Stavební činnost - dřevostavby - rekonstrukce bytů - suché podlahy - podlahové topení - dodávky stavebních konstrukcí na bázi stavebního systému Fermacell.

Reklamní a marketingové služby - webdesign - PPC kampaně - reklama na sociálních sítích. Stavební činnost - bytová výstavba - průmyslové stavby - demolice - výkopové práce - výstavba a rekonstrukce srubů.

Stavební činnost, výstavba: - nízkoenergetické RD - rodinné domy - rekonstrukce - demolice - zemní práce

Pokládka, montáž: - kamenné koberce. Stavební práce: - zateplování fasád.

Práce, řemeslo: - zedník, zednické - obklady, dlažby - rekonstrukce bytů, koupelen

Práce, řemeslo: - zedník, zednictví - rekonstrukce

Činnost: - zemní a výkopové práce - zednické práce - zakládání staveb - demolice

Služby, servis - technického zařízení budov TZB - kompletní dodávky kotelen - montáže peletkových a automatických kotlů, vytápění, zdravotechniky, plynu, vzduchotechniky, MaR - kanalizační přípojky - přeložky inženýrských sítí.