VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Služby: - rekonstrukce bytů a bytových jader - dokončování staveb - dodávka a montáž oken, dveří (dřevěné, plastové, hliníkové) Truhlářství: - výroba, oprava okna, dveře - zakázková výroba nábytku - pergoly, altány, terasy Čištění suchým ledem.

Realizace, čištění, impregnace: - teraco - lité teraco

Výroba, maloobchod, e-shop: -umělecké kovářské výrobky na zakázku.

Truhlářské práce: -výroba a montáž zakázkových truhlářských výrobků . -nábytek -pergoly -ploty -vrata

Popis firmy: dodávku a montáž sádrokartonů sádrokartonové příčky sádrokartonové podhledy půdní vestavby

Služby - projektování a výstavba optických a metalických sítí, měřicích systémů a softwaru - metalické sítě, optické sítě - geodetická činnost - inženýrská činnost - měření a testování.

Činnost: - restaurování historického nábytku - řezbářství - výroba nábytku (historický, současný).

Realizace, pokládka: - betonové podlahy - průmyslové podlahy - epoxidové, polyuretanové nátěry/stěrky - opravy spár, trhlin a výtluků - injektáže podlah.

Činnost: - stavební práce - rekonstrukce bytových i nebytových prostor - rekonstrukce koupelen - zednické práce - pokládka zámkové dlažby

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - sádrokartonářské práce - elektroinstalační práce, elektroinstalace - montáž elektrických rozvodů - montáže elektrických spotřebičů a osvětlení NN.

Služby: - elektroinstalace - montáž zabezpečovací a kamerové systémy - domovní telefony a videotelefony

Procesy: kovovýroba, obrábění, svařování, montáž. Zaměření na - automotive, zemědělské stroje, důlní průmysl, stavební stroje. Dovolte mi představit Naší společnost - FERRAM STROJÍRNA s.r.o. (DUNS: 888446213), která se pohybuje ve strojírenském průmyslu posledních 24 let. Od svého vzniku v roce 1991 si společnost FERRAM STROJÍRNA s.r.o. ...

Revitalizace - rodinné a panelové domyzateplení Montáž - okna - rámová lešení Zemní práce Pokládka - zámkové dlažby chodníky, parky, terasy, zahrady Kompletní stavební činnost - výstavba RD Rekonstrukce - koupelny

Práce: - pyrotechnické - trhací, demoliční.

Truhlářství, kovovýroba a lakovna. Výroba školních tabulí, vizuálně komunikačních prostředků, nábytku na míru a vybavení škol nábytkem: - tabule na stěnu - nástěnky - vitríny

Stavební činnost, práce: - rekonstrukce bytů - rekonstrukce koupelen - podlahářské práce - zateplování

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské.

Výtvarné studio, služby: - malíř - grafik - výtvarník Atelier: Špidrova 59 385 01 Vimperk

Práce: - kominické - revize, kontrola, montáž komínů.

Podlahářské práce, pokládka - kamenný koberec.

Služby: - zemní a výkopové práce - jeřábnické práce - nákladní autodoprava - zapůjčení drobné stavební mechanizace Autopůjčovna: - osobní i užitkové vozy.

Činnost - elektromontáže, elektromontážní práce - elektro revize - montáž abezpečovcí a sledovací techniky - montáž hromosvodů.

Práce, služby: - demoliční, demolice - zemní - nákladní autodoprava - uložení a recyklace suti, zeminy, betonu. Prodej: - písek, štěrk, kamenivo.