VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: - tesařské - stavby, rekonstrukce krovů.

Výroba a prodej Krampus masek - nabízíme také navštěvujeme večírky a firemní akce v maskách.

Činnost: - výstavba světelných signalizačních zařízení - montáž značek dopravního značení - zemní, výkopové práce - demolice - pokládka zámkové dlažby - stavba plotů z kamene, betonových prefabrikátů.

Stavební firma: - rekonstrukce, úpravy bytů, rodinných domů - výstavba rodinných domů - zateplení fasád.

Truhlářství, výroba, montáž: - truhlářské výrobky.

Služby: - suché stavby - zámečnické práce - zednické práce - dokončovací práce

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce objektů - zemní práce.

Výroba nábytku na zakázku.

Odklízení - sníh Bourací práce Výkopové práce - terénní úpravy

-Poskytování technických služeb -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a ...

Práce: - plynařské - revize plynu - montáž plynových spotřebičů.

Činnost - montáž a opravy vodovodních rozvodů - rozvody topných systémů, rozvody plynu - servis plynových spotřebičů.

Výkup a prodej starého dřeva - vykupujeme staré trámy, prkna, podlahy, dřevo z rekonstrukcí i demolic - prodáváme staré dřevo. Činnost - demolice objektů - demoliční práce.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - truhlářské práce.

Činnost: - dokončovací práce v interiéru - malířské, tapetářské práce - pokládka podlah - fasády, stavební úpravy.

Stavební činnost - dřevostavby na klíč - hrubé stavby - krovy, pergoly, altány a - schodiště - dřevěné fasády - sádrokartonářské práce.

VÝROBA, MONTÁŽ, SERVIS ROZVADĚČŮ: - elektrické rozvody, elektrické rozvaděče - ovládací pulty (plastové, ocelové) - montáže rozvoden nn - skladová technologie pro velké tresory bank - ovládací a svorkové skříně pro transformátory 400 kV, 110 kV. - opravy transformátorů 400kV, 110 kV – nn, části stíněné kabeláže, ovládací a ...

Stavební firma AA - STAŠI nabízí: - výstavba rodinných domů - výstavba objektů pro podnikání - rekonstrukce budov - půdní nástavby, půdní vestavby - přestavby bytových jader - zemní práce - sádrokartony - malby a nátěry - stavby krbů a komínů - provádění a opravy fasád - demolice budov - vyklizení a likvidace ...

Elektroinstalace JANUS, společnost s ručením omezeným, byla založena v roce 1992 se zaměřením na oblast inženýrských a kompletačních služeb i kusových dodávek a montáží elektrotechnických zařízení.

Zámečnické práce. Stavební zámečnictví. Zámečnictví, zámečnická výroba, kovovýroba, prodej: - stavební ocelové konstrukce a stavební zařizovací prvky - zakázková strojírenská kovovýroba, - výroba ocelové konstrukce, ocelových konstrukcí - kovové, ocelové zábradlí - kovová vrata, brány a dveře, okna.

Podlahový servis. Komplexní podlahové práce. Podlahový servis, montáže podlah Nabízené práce v oboru: - příprava podkladu - podlahářství - kompletní renovace parket - broušení parket - parkety - plovoucí podlahy - montáž plovoucí podlahy - korkové podlahy - dřevěné podlahy - renovace podlah.

Restaurování a obnova kulturních památek licence Ministerstva kultury. Restaurátorské práce, restaurování, renovace, rekonstrukce, opravy památek: - sakrální předměty, oltáře, mobiliáře - kostelní, chórové lavice, řezby - nábytek: starožitný, historický, umělecký, lidový, malovaný, čalouněný - repliky střeleckých terčů a malovaného ...

Dodávka, poradenství, revize: -ochranné pracovní pomůcky. Výroba: -mobilní technologické kontejnery pro přenos telekomunikačního a datového signálu. -zakázková výroba ocelové konstrukce, kovovýroba. Služby: -údržba BTS.

Opravy a nátěry historických fasád: - vyřídíme veškerá potřebná povolení - klempířských prvků - případných sanačních prací - nátěry - nátěry fasád - historické malby - barevné řešení fasády. Krátké termíny, výhodná cena.