Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Nabízím služby hodinového manžela v Praze 3. Provedu veškeré interiérové práce a drobné opravy. Zajišťuji pokládky podlah a koberců, topenářské a instalatérské práce či montáže nábytku.

Dřevěné vybavení nebytových prostor: - restaurace - bary. Návrh a výroba zakázkového nábytku: - kuchyně - ložnice - předsíně, vestavěné skříně.

Výroba a montáž: - portály, vrat, dveří, oken, zábradlí, schodišť, firemních štítů, trojrozměrných kovových nápisů, vitrín, pultů, regálů, konstrukcí dále výrobu na přání zákazníka. Obklady výtahů a práce z nerezu a barevných kovů.

Zámečnictví, kovovýroba, pasířství, pálení laserem, prášková lakovna - komaxit. Provádíme broušení a leštění kovů, hranění plechu. Vyrábíme a montujeme atypické ocel hliník a nerez konstrukce například: - schodiště - výkladce.

Rekonstrukce panelových domů: - zateplování obvodových plášťů budov - rekonstrukce plochých střech a jejich zateplení - rekonstrukce interiérů. Rekonstrukce a opravy činžovních domů: - kompletní rekonstrukce činžovních domů včetně interiérů - dostavby a nástavby objektů, půdní vestavby - opravy, resp. rekonstrukce fasád, střech ...

Hypotéky Právní servis - právní služby prověření právních vztahů každé prodávané nemovitosti, vypracování návrhů všech druhů kupních smluv či dohod o převodu členských práv a poviností Realitní činnost Realitní činnost Geodetické práce - kompletní geodetický servis - ověření a vytyčení hranic pozemků - vytýčení staveb pro ...

Jsme firma zabývající se veškerou truhlářskou výrobou: - z měkkého i tvrdého masivního dřeva - z lamina - z dýhované dřevotřísky. Zařizujeme soukromé byty, kuchyně, domy, banky, hotely, pensiony, obchody, školy, benzinové pumpy i kanceláře po celé ČR, to vše na míru.

Zprostředkování práce Řezání a dělení materiálu pomocí pásové pily PEGAS 300X400 SHI - CNC soustružení na soustruhu VIPER VT28BL - 1500 - vrtání pomocí sloupové vrtačky TOS VS32A Svařování pomocí svářečky MIG 445 440A Kovovýroba

Autoservis Pneuservis Autojeřábnické práce Zemní práce

Provádíme montáže a revize elektroinstalací, elektrických zařízení či elektronické požární signalizace.

-Přípravné práce pro stavby -zateplaní fasád domů

Přebrušování přírodního kamene, žuly Úklidové práce kanceláře, domy, vily Pokládka - podlahy TERACO - mramorové mozaiky TERACO fasády

Nabízíme elektromontáže, revize instalací, nářadí a pracovních strojů.

-Projektování elektrických zařízení

Houslařka a smyčcařka, Oprava a výroba smyčcových hudebních nástrojů

Veškeré stavební práce. Půdní vestavby. Rekonstrukce domů, bytů, panelových jader. Modernizace koupelen. Výměna dveří, oken. Vnitřní zateplení bytů. Domovní instalace.

Jmenuji se Jan Volf, jsem Šikovný řemeslník, nebo chcete-li hodinový manžel. Postarám se o Váš dům, byt, zahradu, kuchyň nebo koupelnu - nabízím stavební úpravy, montáž nábytku / toalet / sanity, vrtání, elektroinstalace, čištění odpadů, opravy kuchyní a kuchyňských koutů, sekání trávy. opravy oplocení, práci se dřevem a kovem, atd. Pracuji ...

Práce, montáž: -elektroinstalační. -hromosvody. -elektrické vyhřívání okapů. -rozvody televizních antén. Revize: -elektro NN. -hromosvody. -elektrospotřebičů. Stavební firma. -výstavba domů. -rekonstrukce budov. -zateplení fasád.

Čištění kanalizace strojem i tlakovou vodou, čištění domovních, dešťových i venkovních odpadů, revize kamerou vč. záznamu DVD, rekonstrukce kanalizace, havarijní služba. Praha a Středočeský kraj.

Provádíme kompletní výstavby a rekonstrukce občanských, bytových, průmyslových a inženýrských staveb, střech a krovů.

Náš ateliér se zabývá opravami a obnovou historických objektů.

Oprava, údržba a instalace plynu a plynových zařízení včetně spotřebičů, voda, topení, elektroinstalace. REVIZE a vystavení revizní zprávy.

Naše firma provádí lití samonivelačních zátěžových podlah na bázi anhydritu ( anhyment ) s vyrovnávací podkladní polystyrencementovou pěnou ( poriment ).

Firma Etamont Vám nabízí své služby a zkušenosti v těchto oblastech: - regulace vytápění - topenářství - vodoinstalatérství - kanalizace - MaR - elektropráce - revize elektro nn + vn - revize hromosvodů .

Na našem e-shopu nabízíme prověřené a vyzkoušené řemeslníky s vlastním nářadím a živnostenským listem. Tato služba je vytvořena pro stavební firmy, které mají své dodavatele stavebních materiálů a potřebují už jen kvalitní řemeslníky. Jednotkové ceny položek v našich cenících jsou předem nastaveny, čímž klientům i řemeslníkům šetříme čas strávený ...