Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Nabídka komplexních sklenářských prací.

Montáž, revize, servis: - kotelny na pevná, plynná i kapalná paliva - ústřední topení - podlahové a stěnové topení - instalatérské práce, zdravotechnika - plynovody, potrubní rozvody - centrální vysavače - solární ohřev TUV a vytápění - měření a regulace - plynové infrazářiče.

Zednické práce: - sádrokartony - podezdívky - obklady - dlažby

Provádíme stavební práce se zvláštní specializací na izolace plochých střech, teras a sanace vlhkého zdiva..

Provádíme stavební, truhlářské, zemní a bourací práce, stavby domů, rekonstrukce či zakládání staveb včetně projektové dokumentace.

Kompletní klempířské práce, výroba i montáž. Stavební klempířství: - venkovní parapety - falcované krytiny - oplechování atiky - lišty - okapnice - atiky

Firma Kapitán působí na českém trhu již 7 let. Práce : - malířské práce - nátěr venkovní omítky - fasády - penetrace - lakýrnické práce, lakýrník, lakýrníci - lakování oken - lakování dveří - nátěr podlahy - tapetářské práce.

Nabídka strojního vyšívání, výroba nášivek a výšivek. Vyšívání na mnoho typů výrobků i na jejich části.

Nabídka kompletních elektroinstalačních prací.

Restaurátorský ateliér. Provádím restaurování nábytku a uměleckoprůmyslových předmětů ze dřeva. Tradiční povrchové úpravy, šelakové politury, voskování, fládrování, zlacení. Impregnace porti dřevokaznému hmyzu a houbám. Provádím restaurování dýhovaného nábytku, intarzií, inkrustací a dřevořezby, konstrukční zpevňování lepených spojů, ...

Autorské oděvy módní doplňky a šperky šití modelů na zakázku módní poradenství.

Zámková dlažba: -pokládka veškeré zámkové dlažby včetně jejího dodání a úpravy terénu. Ploty: -výroba a montáž všech druhů plotů včetně vrat a vrátek-zděné, ocelové, dřevěné. Obklady a dlažby: -dodávka a montáž obkladů a dlažeb v interierech a exterierech. Montáž plastových oken: -výměna oken ve spolupráci s ...

Výroba, služby: - rozvod elektrické energie - elektroinstalace - automatizace a řízení - slaboproudé systémy a přenos dat - elektrické a elektronické přístroje - rozvodnice, transformátory, vypínače, zásuvky, regulace.

Veškerý čalounický materiál: Koženky: - české - maďarské. Nábytkové látky: - plyše - mikroplyše - gobelíny - žinilky tkané. Čalounické kůže. Molitany: - tloušťka:0, 5, 1, 2, 3, 5, 10 cm. - molitanová drť - tvrzený molitan. Matracový damašek. Juta. Lehátkoviny. Stanovky. Sponkovací pistole: - mechanické - ...

Elektroinstalace. Instalatérské práce. Rodinné domy výstavba Rodinné domy rekonstrukce Bytové objekty Průmyslové objekty Historické budovy Stavby pro zdravotnictví a školství Ostatní specialní stavby Půdní vestavby Fasády

Montáž a demontáž fasádního, modulového a pojízdného lešení. Nabízíme široké spektrum výškových prací pomocí horolezeckých a speologických technik.

kompletní návrhy a výroby kuchyňských linek přestavby bytových jader rekonstrukce bytů a kanceláří úklidové práce

Společnost BOMYJO s.r.o. byla založena v roce 2007. Hlavní činností společnosti je realizace projektů novostaveb a rekonstrukcí. Provádíme kompletní dodávky stavebních a montážních prací u staveb bytových, občanských, administrativních a průmyslových. Zajišťujeme souhrnný servis pro zákazníka od přípravných prací pro stavby přes samotnou výstavbu ...

Naše společnost se zabývá stavební činností - zejména rekonstrukce, bytů, domů, kancelářských prostor a jiné dle dohody. Provádíme také bourací, výkopové práce a provozujeme půjčovnu nářadí.

Společnost Pražský kámen zahrnuje široký sortiment produktů a služeb v oblasti zpracování kamene: - dělení pískovcových, opukových a vápencových bloků - prvovýroba - renovace a repase všech kamenných součástí staveb - standardní kamenické výrobky všech druhů, barev a struktur.

Provádíme izolace nových plochých střech, rekonstrukce i opravy včetně hydroizolace proti tlakové vodě, radonu a ropným produktům.

Realizujeme stavby včetně jejich změn a odstraňování. Rekonstruujeme fasády.

Nabídka pálení laserem, CNC ohybání, klempířské a zámečnické výroby a výroby městského mobiliáře.