Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Firma se zaměřuje na zateplování objektů a komplexní revitalizace budov, dodávky a montáže oken, dveří a zimních zahrad, provádění malířských prací.

Prodej a montáž Techlam by Levantina, Kerlite, Laminam, Fap. Rekonstrukce koupelen na klíč. Prodej zařizovacích předmětů s výraznou slevou.

Zabýváme se rekonstrukcemi střech, střechami na klíč, pokrývačskými a klempířskými pracemi. Kalkulace zdarma.

Prodejna instalatérství, topenářství, plynařství. Prodej, servis, montáž a opravy. Rozvody vody, topení, kanalizace, plynu a vzduchu. Čistění kanalizace. Kamerový průzkum a záznam. Připojení myčky, pračky, sporáku a dřezu. Skladem lisovací měď Viega.

Komplexní truhlářska a dřevospracující výroba, zakázková výroba kvalitního nábytku, výroba oken, dveří, schodišť, dřevěných obkladů.Realizace filmových a divadelniích dekorací. Výroba rekvizit a td.

Kompletní sklenářské služby. Sklenářství: - broušení fazet - vrtání skel a zrcadel - výroba dvojskel a trojskel - zasklívání do olova - pískování, pojízdná dílna. Práce provadíme i v bytech.

Stavební firma: - výstavba - rekonstrukce - zateplování - hydroizolace.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - poradenství v oblasti silnoprodých a slaboproudých rozvodů

Výroba digitálních, venkovních a speciálních map, atlasů a reklamních předmětů.

Provádíme geodetické práce, vytyčování vlastnických hranic, komplexní pozemkové úpravy, projekty dopravních staveb a geografické informační systémy.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti GSM pokrytí, zabezpečení objektu, TV a satelitní rozvody, síťování budov (domů), silnoproudu - elektroinstalace, hromosvody, revize, montáž sádrokartonových podhledů, pokládka podlah, obklady a další služby.

Firma je dodavatelem výpočetní techniky v České republice. Naše společnost je schopna zajistit: - montáž síťových rozvodů - zásuvek - racků včetně dodávky aktivních prvků - dodávky pracovních stanic a serverů společně se zálohovacími jednotkami.

Kompletní služby v oboru elektroinstalace od projektové dokumentace po revizní zprávu.

Nabízíme instalatérské, topenářské i plynařské práce včetně revizních zpráv. Prodáváme veškerý instalatérský materiál a zařizovací předměty.

Montáž sádrokartonových příček a podhledů, minerálních a hliníkových podhledů, půdních vestaveb. Zateplování objektů.

Truhlářství. Truhlárna, výrobky ze dřeva na míru. Zakázková výroba kuchyní, vestavěných skříní, nábytku do obývacích pokojů, kancelářského nábytku..

Naše činnost: - provoz a správa tepelných zařízení - montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení - rekonstrukce a periodické zkoušky vyhrazených tlakových zařízení.

Činnosti firmy: - trhací a vrtací práce - sanace - výroba, prodej trhavin.

Dodávky strojů na zpracování trubek a profilů: - dělicí linky CNC ohýbačky - lasery na plech - trubky - combi. Servis, instalace a školení obsluhy. Broušení pilových kotoučů HSS, HM VHM: - dodávky pilových kotoučů Julia, Kanefusa - diamantové nástroje Schiavon. Materiály pro elektroerozivní obrábění. - mosazné drátky, povlakované ...

Společnost Instalace Praha byla založena v roce 1992, historicky však navázala na činnost soukromých firem pohybujících se na stavebním trhu již před rokem 1948 a zejména pak na činnost podniků Průmstav n. p. a Instalace Praha s. p. Zpočátku své existence byla výrazně zaměřena na dodávky technických zařízení budov se specializací v oborech ...

Našim hlavním programem je zakázkové šití společenských oděvů na míru: - Pánských obleků - Pánských košil - Měřenkové konfekce - Kožených a kožešinových oděvů - Svatebních šatů. Dále nabízíme: - Úpravy a opravy oděvů z textilu, kůže a kožešin - Speciální chemické čištění kožených oděvů - Domašťování a dobarvování - Čalounění z ...

Služby: - komplexního řešení silnoproudých a slaboproudých instalací. )

Provádění krovů, tesařských konstrukcí, rekonstrukce střech.

TOPENÍ: -ústřední vytápění -rozvody ÚT v mědi, železe a plastu -obytné objekty -průmyslové objekty -kotelny do výkonu 3.5 MW -výměníkové stanice -podlahové vytápění. Servis kotlů: -MORA, Vaillant, De Dietrich, Dakon. VODA: -instalatérské práce -rozvody vody z plastů nebo mědi (výměny stoupaček) -rekostrukce.