Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Výškové práce horolezeckou a speleologickou technikou. Čištění, opravy a nátěry fasád, instalace zábran proti ptactvu, mytí oken, kácení stromů,

Služby: -provoz, údržba, správa kotelen, tepelných zařízení. -výstavba, oprava tepelných zdrojů.

Komplexní dodavatel vzduchotechniky, chlazení, měření a regulace včetně projektové dokumentace. Naše služby: - klimatizace - vzduchotechnika - chlazení - topení.

Zabýváme se obchodní činností v oblasti výstavby zdrojů tepla, vzduchotechniky a chlazení. Nabízíme vypracování projektové dokumentace.

Kamenictví Sekores s.r.o. nabízí kompletní kamenické práce.

Nabízíme tyto služby: - montáže a servis tepelné techniky - provádění měření emisí - prodej, montáž a autorizovaný servis těchto zařízení.

Vizualizace budoucích projektů: - příprava stavby - stavební práce . technický dozor a to vše odbornými a zkušenými profesionály Dodávky a montáže: - dlažba, obklady, kámen, mozaiky včetně hydroizolace - zařizovací předměty - laminátové a dřevěné podlahy, zdvojené podlahy - koberce a PVC - omítky a fasádní systémy - rekonstrukce ...

Výroba nábytku, zakázkové truhlářství.

Obrábění: - kovové a plastové díly.

Hodinový manžel. Jmenuji se Jan Jáchim a nabízím vám služby hodinového manžela. Nabízím provedení drobných oprav a údržbu domácnosti, instalatérské, malířské i zednické práce. Jsem kutil který nabízí stavební a montážní práce pro vaši domácnost. V případě potřeby mě neváhejte kontaktovat. Těším se na naši spolupráci.

Tesařství. Provádíme tesařské a pokrývačské práce. Opravy střech a krovů. Úpravy krovu pro půdní vestavby. Specializujeme se na výrobu a montáž dřevěných krovů všech typů a tvarů. Máme zkušenosti s opravami starých památkově chráněných krovů. Výroba a montáž zahradních dřevostaveb jako jsou pergoly, zahradní domky, altány, skladovací domky, ...

Podlahářské práce: -palubové podlahy - palubky, parkety, dřevěnné, plovoucí, laminátové podlahy korek, koberce. Laminátové podlahy: -pokládka, renovace, montáž nové podlahy -rekonstrukce, oprava, doplnění parket -broušení, lakování parket, akrylátové laky, tvrdý olejvosk, ekologický olej -čištění, údržba, kartáčování ...

Montáž, údržba a opravy elektro: - vyhrazených elektrických zařízení - domovní a bytové instalace, provozovny a rodinné domky.

Služby: - zednictví - dokončovací stavební práce - hostinská činnost - provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Pokládka nových i celkové opravy, rekonstrukce: - střešní konstrukce - střechy.

Vývoj, projekce, revize, oprava a poradenství: - instalace elektrických strojů a přístrojů.

Sádrokartonové systémy: - výroba revizních klapek - výroba závěsných prvků - doprava materiálu - speciální nářadí - zateplovací izolace - tmely a příslušenství - minerální podhledy - sádrokartonové desky - konstrukce na sanitu - zárubně..

Sídlo firmy. Výroba, velkoobchod: -betonářské bednící desky -truhlářská výroba -pořez dřeva

Rekonstrukce historických budov. Restaurátorské práce: - umělecké štuky - umělecké pozlacování .

Dělení materiálu: -dělení kovového materiálu, -likvidace kovových konstrukcí včetně vykoupení šrotu a následný odvoz, -rozpálení starých strojů, cisteren a vagonů, -rozpalování mostních a jeřábových konstrukcí.

Revizní činnost: - elektrických zařízení - v objektech třidy A i B - el. instalací obytných a kancelářských budov, skladů a průmyslových provozů - přenosného ručního nářadí a spotřebičů dle ČSN 33 1600, 33 1610 - hromosvodů - zpracování plánu revizí.

Pražský salón SUIT & ME je renomované zakázkové krejčovství.

Specializovaná firma na tepelná čerpadla švédské zn. IVT DODÁVKA, PROJEKT, MONTÁŽ, PRODEJ. SORTIMENT : IVT Greenline C HE - země/voda, voda - nová Tč! IVT Greenline E HE - země/voda, voda/voda - nová Tč! IVT AIR - vzduch/voda IVT Greenline C LC - země/voda IVT Greenline E LC - země/voda, voda/voda IVT Greenline D/E/G - země/voda, ...

Montáže a rekonstrukce interiérů systémem suchých staveb Knauf, Lafarge i Rigips. Nabídka kompletních služeb v oblasti rekonstrukcí interiérů se specializací na půdní vestavby a nejen to.