Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Projektování a výstavba v oboru slaboproudých zařízení, jejich propojení s jinými telekomunikačními systémy, údržba v rámci servisních služeb a následný pozáruční servis. Projektování telekomunikačních sítí v rámci podnikové struktury, montáž telefonních ústředen a telefonních přístrojů, požární a zabezpečovací elektronické signalizace, ...

Potřebujete vytapetovat dům, byt či obchodní prostory a nejste si jistí, zda to zvládnete? Nechte tapetování profesionálům. Navštivte nás - Sekaninova 34, Praha. Máme dlouholeté zkušenosti s tapetováním i s okrasnými malbami na zeď a jsme tak schopni splnit i ty nejnáročnější požadavky. Nabízíme malby na zeď, které vás okouzlí a dodají vašemu ...

Projekce a instalace TZB, vytápění, větrání, klimatizace, vodovod, kanalizace, plyn, průmyslová média, silnoproudá a slaboproudá zařízení, stlačený vzduch, sprinklerové hasící zařízení, požární ochrana, projektová příprava, výběr dodavatele, realizace stavby, konzultační a expertní činnost

STAVEBNÍ FIRMA NA PRÁCE VE VÝŠKÁCH TESAŘSKÉ PRÁCE - TESAŘI - TESAŘ.

Provoz nákladní automobilové dopravy, provádění autojeřábnických prací, doprava sypkých materiálů.

Klempířské, pokrývačské, tesařské a izolatérské práce, střechy na klíč. Nátěry klempířských i jiných součástí střechy. Dodávka a montáž střešních oken Velux.

Podlahářství. Nabídka a pokládka podlahových krytin.

Nabízíme sklenářské a rámařské práce.

Dílna je zaměřena na restaurování nábytku a doplňků ze dřeva včetně jejich povrchové úpravy šelakovou politurou. Okrajově se dílna zabývá i výrobou replik a kopií.

Projekce, instalace: -slaboproudé rozvody. -datové sítě. -počítačové, telefonní sítě. -pobočkové ústředny. -strukturované kabelážní systémy.

Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -výškové Prodej, maloobchod: -dřevo -řezivo

Práce: -rekonstrukce staveb. -pokrývačské, klempířské. -sádrokartonářské. -malířské. -vodoinstalatérské. -podlahářské. -výkopové práce.

Elektroinstalační práce představují hlavní činnost naší firmy. Nabízíme široké rozpětí služeb - od montáže domovního zvonku až po kompletní elektroinstalační zajištění celých objektů. Provádíme : -veškeré elektroinstalační práce, opravy a údržba stávající elektro-instalace a objektů -celkové rekonstrukce objektů, revize a přihlášky vč. ...

Klimatizace, vzduchotechnika, filtrace, chlazení, projekce, opravy, montáž, servis.

Služby: -projektování staveb -realizace staveb -projektování a výroba kovových konstrukcí -údržba a správa budov.

Provoz, obsluha, revize: -kotelny -plynová zařízení -tlakové nádoby.

Provádíme opravy sedadel, potahování volantů, hlavic řadících pák a ručních brzd, zaslepení vystřeleného airbagu, šijeme střechy na kabriolety.

Elektroinstalační práce: - hromosvody, - domácí telefony, - zabezpečovací a požární signalizace, - kamerové systémy.

Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -sádrokartonové

Firma Stopterm se zabývá komplexní činností v oblasti tepelných izolací budov a snižování spotřeby tepla na vytápění. Naše služby nabízíme vlastníkům nemovitostí, investorům staveb, ale i projektantům a stavebním firmám. Jen správně navržené a provedené tepelné izolace zaručují jejich správnou funkci a dlouhodobou životnost.