Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Provoz truhlářství - výroba nábytku a kuchyní z masivu i lamina, dveří vchodových a interiérových, oken, schodů a schodišť, vrat, plotů, dřevěných obkladů, venkovních pergol a teras.

Provádění pokladačských, truhlářských a zámečnických prací.

Nabízíme komplektní servis v oblasti kladení podlahových krytin.

Umělecké kovářství a zámečnictví: - elektrická osvětlení - svícny - krbové vybavení - vrata a oplocení - mříže a zábradlí - nábytek - vývěsní štíty - kliky a panty - bytové doplňky. Povrchová úprava: - grafitová černá - zlatá patina - měděná patina - stříbrná patina - černá s měděnkou.

Restaurovaní nástěnných maleb. Průzkumy a konzervace omítkových vrtev. www.josefina-restaurovani.cz

Stolařství, truhlářství Praha 5. Zakázkové truhlářství Zbraslav. Výroba nábytku: - nábytek na míru - bytový a kancelářský nábytek - skříně - vestavěné skříně - dveře - postele - ložnice - kuchyňské linky - okna - schodiště - pracovní desky a vyřezání otvorů pro např. dřes

Služby elektroinstalace, elektroúdržby a revize elektro včetně odstranění zjištěných závad.

Provádíme veškeré malířské - lakýrnické práce včetně nátěru fasád a protipožárních nátěrů. Dále pak, montáž dekoračních NMC a ORAC lišt, stropních rozet, pilastrů a výklenků. Vypracování cenové nabídky, včetně doporučení materiálu a technologických postupů, provádíme zdarma. Našim heslem je, spokojený a stále se vracející zákazník.

Kamenická firma s dlouholetou tradicí. Kamenické práce. Výroba a prodej pomníků z kvalitních přírodních materiálů, tuzemských i zahraničních. Nápisy a opravy nápisů:

Sklenářství, služby: - výroba izolačních skel - zasklívání oken, výloh, skleníků i mimo dílnu - opracování plochého skla - zakázková výroba akvárií, terárií - řezání skel Prodejna, Objednávky, Ukázky vitráží: Bryksova 750, Praha 9 tel: 776 144 992 tel: 774 488 421

Hodinový manžel. Jsme schopni Vám poskytnout téměř všechny služby na principu tzv.HODINOVÉHO MANŽELA. Jedná se o veškeré činnosti, které se jakýmkoli způsobem dotýkají nejen vaší domácnosti, ale i vaší zahrady. Práce v interieru: - přivrtání poličky, konzole, obrázků, držáků pro TV apod. - montáž LCD a PLAZMOVÝCH televizí na zeď - ...

Průmyslové podlahy ze syntetických pryskyřic: -pevnost -odolnost proti poškrábání -snadná omyvatelnost. Složení: -bezespárá podlahovina na bázi modifikovaných syntetických pryskyřic s různými druhy plniv, pigmentů a složek.

Podlahy Heth, podlahové krytiny: - PVC - Koberce - Korky - Plovoucí podlahy - Parkety vč. renovace - Vyrovnávky podlah - Doplňky prodej, pokládka, půjčovna brusek

Provádíme instalatérské a topenářské práce, rozvody vody, kanalizace, plynu a topení a plynové revize domovních rozvodů a kotelen.

Společnost IK elektro s.r.o. byla založena roku 1992, kdy se transformovala ze živnostenské firmy založené v roce 1990 a od této doby se zabývá montážemi silnoproudých zařízení, datových sítí a montážemi vysokonapěťových zařízení. Dále zajišťuje projekční činnost v investiční výstavbě a samozřejmě i příslušné: - revize - zkoušky - ...

Služby: - pokládka parketových podlah - pokládka korku - pokládka plovoucích laminátových podlah a vícevrstvých parket.

Naše služby: - geodetické práce - geografické informační systémy - pozemkové úpravy.

Firma provozující stavební činnost.

Protipožární prostupy Intumex, Hilti, požárně dělící konstrukce - obklady, Knauf, Promat. Kontroly, revize PBZ - protipožárních ucpávek - vyhláška MV ČR č. 246/2001 Sb. § 7 odst. 4. Zakládající člen asociace požární ochrana staveb.

-stavby a technologie - jakost - reference - kontakt - galerie - jádrové vrtání - půjčovna nářadí - download