Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Zabýváme se pokrývačskými, klempířskými a malířskými pracemi.

Služby: - zajištění těžké a nadrozměrné přepravy nákladů návěsovými podvalníky Goldhofer do 40 t - silniční i terénní nákladní přeprava sypkých materiálů vozidly Scania - zemní práce stroji Caterpillar - čištění komunikací - prodej kameniva a písku. Firma TEDA byla založena v červnu roku 1992. Už od našeho vzniku jsme se specializovali ...

Výroba diamantových nástrojů. Zakázková výroba nástrojů (galvanickou technologií): - nanášení diamantu či KNB na polotovar zhotovený dle výkresu - nanášení diamantu či KNB na dodaný polotovar. Výroba standardních diamantových a KNB nástrojů (galvanickou technologií).

Služby, práce: - veškeré zednické práce - obklady, dlažby - omítky - strojní omítky - štuky malba - betonové potěry, lité betony - samonivelační stěrky podlah - zateplení fasád, polystyren, minerální vata - kompletní rekonstrukce domů, bytů, bytového jádra - stavba domů - možnost zajištění plastových oken a dveří a další.

Projekce v oboru elektro. Zpracování veškeré projektové dokumentace ze všech oblastí silnoproudé i slaboproudé elektrotechniky. Realizace všech stupňů projektů.

Poskytování vodoinstalatérství, topenářství, elektrického čištění domovních odpadů a kanalizace.

Geodetické a kartografické práce: - zpracování geometrických plánů pro parcelaci územních celků - zpracování geometrických plánů dokončených staveb - zpracování podkladů pro projekty - vyhotovování mapových děl - zpracování majetkoprávních elaborátů k územnímu řízení - zpracování vytyčovacích výkresů koordinačních situací - ...

Prodáváme parkety: dřevěné, laminátové, třívrstvé a sportovní podlahy, koberce (i přírodní), PVC, linoleum, korek, ochranné polymerové nátěry, mořidla, brusivo Klingspor, stavební chemii Uzin a Pallmann. Nabízíme poradenství, montáže a renovace.

Distribuci výrobků SALTEK zajišťuje výhradně obchodní organizace SALTEK TRADE. SALTEK je česká firma specializující se na vývoj a výrobu přepěťových ochran. Výroba je organizována podle certifikovaného systému řízení jakosti a kvality ISO 9001. V roce 2001 jako první elektrotechnická firma v České republice získal SALTEK certifikát ...

Služby: - půjčovna a šití dětských karnevalových kostýmů - šití kostýmů pro dětské taneční skupiny a balet - výroba atypických kostýmů - výroba loutek - zařizování dětských koutků - programy pro děti-narozeninové oslavy - zájmové kroužky pro děti v předškolním věku.

Naše firma se specializuje na projektování silnoproudých elektrických zařízení a digitální zpracování projektů v oboru elektro. V případě ručně zpracovaných podkladů je možno je převést do digitální formy.

Provádění bouracích, zednických, štukatérských či malířských prací. Nabídka mytí oken či rekonstrukcí bytů, rodinných domů a chalup.

Sklenářské práce. Zasklívání lodžiíí.

Vyrábíme a prodáváme vestavěné skříně na míru, šatny, předsíňové a obývací stěny, dětské pokoje, knihovny a ostatní nábytek na míru. Dveře posuvné a otevírací s ocelovými nebo hliníkovými rámy. Krátké dodací lhůty. Zaměření, doprava a montáž zdarma.

Práce: - malířské - lakýrnické - fládrování.

Služby: - demoliční práce - bytová výstavba.

Provádíme hydroizolace plochých střech a spodních staveb, tepelné izolace plochých střech.

Vyroba plošných spojů od základního provedení až po kompletní výrobní technologie, jednovrstvé, dvouvrstvé i vícevrstvé. Úprava: -žárové cínování - halování -žárové cínování -celoplošné chemické zlacení -galvanické zlacení -galvanické prokovení -drážkování PS -tvarové frézování -elektrické testování -povrchové ...

Vzduchotechnika a klimatizace: - dodávka - montáž - projekce - výroba vzduchotechnického potrubí -instalace - oprava.

Naše společnost provádí dodávky uměleckořemeslných prací prováděných tradičními metodami. Především se jedná o řemeslo: - štukatérské - kamenické - malířské - pozlacovačské. Poskytujeme tyto služby: - rekonstrukce a obnova interiérů a exteriérů památkových objektů - restaurování štukových omítek a výzdob - rekonstrukce a ...

Čištění kanalizace bytové, domovní, venkovní. Instalatérské a topenářské práce. Vysoká odbornost a úroveň techniků a vybavení - nízké náklady. Dále nabízíme odstranění závad i po neúspěšných pokusech konkurenčních firem. Rychlý příjezd bez příplatku.