Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Návrhy, zhotovení, šití: - bytový textil na míru - kojenecký textil. Prodej: - látky, metráž.

Činnost: - horizontální řízené vrtání - bezvýkopová pokládka inženýrských sítí pod vodními toky, silnicemi, kolejemi, lesními porosty...atd - vrty k stabilizaci svahů, odvodnění svahů - vrty k vyčištění kontaminovaných oblastí

Práce: - kamenické - kamenosochařské.

Zámečnictví, výroba: - ploty - vrata - mříže - schodiště - zábradlí

Činnost: - výškové práce - mytí fasád, oken na výškových budovách - odstraňování sněhu, ledu ze střech - opravy dilatačních spár - rizikové kácení stromů.

Služby - výklady karet - astrologie.

Práce: - vodoinstalace - topenářské - plynařské

Sedlářství Haki. Ateliér pro práci s kůží. Výroba, e-shop - kožené opasky - tašky - pouzdra na nože - klobouky.

Služby v oblasti elektrotechniky, klimatizace a regulace - projekty a revize vzduchotechniky a elektro - montáže vodo topo plyn, větrání, digitální řídící systémy.

Činnost: - kovoobrábění - výroba ocelových konstrukcí - zámečnické práce

Stavební činnost - rekonstrukce technického zařízení staveb - zemní práce - demolice - čištění povrchů tryskáním - štukování - sanace zdiva.

Podlahářské práce - pokládka laminátové podlahy, dřevěné podlahy, vinylové podlahy, PVC podlahy i koberce.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - přípojky, elektroměrové rozvaděče - elektrické podlahové vytápění - domácí telefony, zvonky.

Služby - nákladní autodoprava - odvoz sutě a odpadu - demolice - zemní práce.

Výroba a prodej - paličkované doplňky - šperky - kabelky - dámské oděvy.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - montáž elektronických zabazpečovacích zařízení - montáž LED osvětlení. Pobočka Do Višňovky 74 251 01 Herink, okres Říčany

Stavební společností - nový bytová výstavba na klíč - rekonstrukce domů - zateplování - sádrokartonářské práce.

Truhlářství. Výroba nábytku na míru - kuchyně - kancelářský nábytek - ložnice - zahradní nábytek - pergoly.

Výroba: -vodorovné vyvrtávačky -obráběcí stroje. Kovoobrábění. Výrobní hala Brno, tel.: 532 195 444

Prodej: - písek - štěrk - kačírek Služby: - odvoz a likvidace odpadů - kontejnerová doprava - zemní práce - půjčovna stavebních strojů

Zprostředkovatelská a stavební firma. Zpracováváme stavební a demoliční odpad a prodáváme stavební recykláty. Působíme převážně v oblasti ekologických služeb pro stavebnictví, kde za několik let podnikání získali řadu cenných zkušeností a napomohli realizaci mnoha důležitých staveb.

Výroba rozváděčů a rozváděčových skříní. Dále provádění elektromontáží, práškového lakování, facility managementu, montáží klimatizací a chlazení

Doprava : - suť - zemina - stavební materiály Servis: - spalovny - kotelny - kotle Zemní a výkopové práce