Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Kamenictví, výroba: - kuchyňské desky - krby (obklady, masivy) - schody (obklad, masiv) - dlažby - obklady (např. koupelen) - velkoformátové obklady - parapety (venkovní, vnitřní) - lemovky k bazénům - barové pulty - sokly domů - hřbitovní architektura - urnové hroby - jednohroby - dvojhroby. Kamenické práce: - ...

Vyrábíme pergoly, zahradní altány, přístřešky na auto, zastřešení terasy, hliníkové a dřevěné pergoly, ploty, garážová stání, zastřešení a zastínění pergoly, zahradní posezení.

Český výrobce skla - výroba křišťálů - ruční malování a dekorování skla.

Práce: - údržbářské - hodinový manžel.

Služby: - izolační a klempířské práce pro průmyslové firmy a objekty

Elektromontáže, elektroinstalační práce - silnoproud, slaboproud - istalace solárních elektráren.

Práce: - malířské - natěračské.

Služby: - server housing - poradenství v oblasti ICT - outsourcing ICT - návrh, tvorba a správa datových sítí - návrh a tvorba webových aplikací - cloudové služby - inteligentní elektroinstalace

Montáž provětrávaných fasádních systémů - fasády plastové, z umělého kamene, dřevovláknité, kamenné.

Práce: - rekonstrukce bytů, domů - rekonstrukce bytových jader - zednické - malířské - obkladačské - instalatérské - elektrikářské.

Činnost: - rekonstrukce bytů - úklidové služby - revize, kontroly a zkoušky plyn, elektro

Stavební činnost, výstavba, práce: - rodinné domy - nízkoenergetické stavby - zateplování - hydroizolace - vodohospodářské stavby - výkopové práce - sádrokartonářské a zednické práce - zámečnictví, svářečské práce Úklidové služby.

Geodézie, geodetické práce - vytyčování vlastnických hranic pozemků - vyhotovení geometrických plánů - rozdělení pozemku - zaměření skutečného stavu výstavby.

Elektroinstalační práce zařízení : - silnoproudé - slaboproudé Montáž - telefony - počítačové sítě

Montáž: - dodávka a montáž plynových kotlů Junkers - revize plynu - vytápění - plynoinstalace - vodoinstalace. Služby: - montáž nových rozvodů ústředního ( etážového ) vytápění - rekonstrukce objektů a bytů - rekonstrukce stávajících rozvodů ústředního ( etážového ) vytápění - rozšiřování stávajících rozvodů ústředního ( ...

Betonové podlahy - zaměření, výroba - samonivelační podlahy, lité cementové směsi, anhydritové - dodávka a pokládka všech tepelných a kročejových izolací.

Hodinový manžel - přípravné a dokončující práce - malířské práce - štukování.

Truhlářství, výroba: - dřevěná okna - špaletová okna, kastlová okna, repliky historických oken - dveře masivní, dveře dýhované, repliky historiských dveří, interiérové dveře - dřevěné podlahy, plovoucí podlahy, laminátové podlahy

Montážní práce - sádrokartonářské práce.

Práce: - elektrorevize - revize elektrospotřebičů.

Provádíme komplexní sanace vlhkého zdiva - izolace, hydroizolace, sanace zdiva.