Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prodej - koberce - PVC - linolea - kaučukové krytiny Pokládka - koberce - PVC - linolea - kaučukové krytiny - podlahy (laminátové, lamelové, palubkové, parkety, mozaiky)

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - skříně Pokládka - plovoucí podlahy (laminátové, dřevěné vrstvené, celodřevěné)

Rekonstrukce bytů, renovace a pokládka dřevěných podlah, kuchyňské linky a vestavné skříně na míru. Rekonstrukce bytového jádra.

Stavební činnost: -bytová výstavba -nebytová výstavba -dopravní stavby Práce: -povrchové úpravy

Naše společnost provádí tyto služby: - poskytování havarijní služby - provádění elektrorevize - revize elektrických spotřebičů - opravy a montáže elektrických zařízení, spotřebičů a hromosvodů - přihlašování k odběru - elektroinstalační práce

Natěračské práce Malířské práce Tapetářské práce Úklidové služby Rekonstrukce bytů

Práce: -umělecké truhlářství. -zakázkové truhlářství. -řezbářství. -restaurování nábytku.

Technická zařízení budov. Mezinárodní stavební služby - topenářské práce - vzduchotechnické práce - elektroinstalační práce - montáž systémů měření a regulace - montáž zabezpečovacích systémů. Servis pro průmyslová odvětví.

Prodej, montáž, poradenství, technický servis: - plovoucí podlahy, masivní dřevěné podlahy - PVC, koberce, vinyl.

Horolezci nabízí opravy, nátěry, čištění, zateplování střech a spárování fasád. Provádíme výškové práce, opravujeme střechy, fasády, komíny, provádíme mytí oken, instalace ochrany proti holubům, klempířské prvky, demolice, kácení, montáž reklamy.

Montáž, opravy, revize elektrických zařízení

Sádro-kartonářské práce Pokládka - plovoucí a dřevěné podlahy Rekonstrukce - půdní prostory

Služby hodinového manžela. Malířské práce Drobné opravy - domácí spotřebiče Služby hodinového manžela Drobné instalatérské práce Sekání, hrabání a zalévání - trávníky.

Truhlářství a podlahářství Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče -Velkoobchod a maloobchod

Velkoobchod a maloobchod malířství. Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Natěračské práce Malířské práce Štukatérské práce Lakýrnické práce

Instalatérské, plynárenské a topenářské práce