Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Autodoprava -zemní práce -rovnání terénu -zajištění autodopravy

Výškové práce pomocí horolezecké techniky - péče o stromy - nátěry - montáže

Návrhy - oděvy svatební, společenské, taneční

Práce: -malířské a natěračské (pouze velké objekty) -nástřiky interiérů VARIOPAINT -nátěry fasád a podlah -měření tloušťky (síly) nátěru -protipožární nátěry dřevěných a ocelových konstrukcí (atestace). Dodání materiálu pro náročné: -barvy -omítkoviny -bezešvé tapety.

Potřebujete kontejnerovou přepravu či odvézt suť? Kontaktujte nás! Naše společnost nabízí kontejnerovou dopravu, prodej sypkých materiálů, odvoz suti, služby obyvatelstvu, odtahovou službu. Dále nabízíme prodej - písky, štěrky, sutě a uhlí. Zabýváme se taktéž bagrování a úpravami terénů. Skládání uhlí pásem.

Zámečnictví. Výroba: - mříže - vrata - ploty - protopožární desky Účetnictví: - daňového účetnictví - zpracování DPH - silniční daně.

Nabízené služby: -revize vyhrazených elektrických zařízení včetně prostředí s nebezpečím výbuchu -revize pracovních strojů, ručního el.nářadí a spotřebičů. -zpracování projektové dokumentace -výroba rozváděčů -návrh a montáž řízení pracovních strojů, MaR -montáž elektrické instalace a hromosvodů včetně prostředí s nebezpečím výbuchu -návrh, ...

Geodetická kancelář. Geodetické přístroje.

Činnost: - výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků - povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů - výroba jízdních kol, vozíků pro invalidy a jiných nemotorových dopravních prostředků - zámečnická vároba Výroba: - zdravotnické zástěny - zdravotnické vozíky - převazové vozíky - pomocné vozíky - hotelové ...

Projektování, elektroprojekce, realizace: - elektronika obráběcích a speciálních strojů. Návrhy hardware včetně plošných spojů.

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce: - občanské stavby - rodinné domy - inženýrské sítě. Rekonstrukce, přestavby: - byty, bytová jádra Zateplení fasády domu. Práce: - zemní a výkopové - bourací a demoliční - údržba komunikací - malířské a natěračské, malby a nátěry. Montáže, opravy: - rozvody potrubí, potrubní systémy ...

Truhlářství, podlahářství. Truhlářské a podlahářské práce. Izolatérství. Zateplení, tepelné Izolace. Pokrývačství, tesařství. Pokrývačské a tesařské práce. Malířství, natěračství. Malířské a natěračské práce. Realizace, rekonstrukce. - střechy - výměna oken. Služby: - vedení a zpracování účetnictví - ekonomické, účetní ...

Interiér servis. Truhlářství, truhlářské práce. Podlahářství, podlahářské práce. Výroba: - atypické interiéry na klíč - kuchyně, kuchyňské linky - atypický nábytek z lamina, dýhy, masivu, HPL fólie - vestavné skříně - interiérové dveře - obložky, obložkové zárubně - flight case na audiovizuální techniku.

Služby: - elektromontáže - bytové a průmyslové instalace - počítačové sítě - hromosvody - kabelové přípojky - veřejné osvětlení - revize Zemní a výkopové práce. Odvoz odpadu: - sutě, sutí - hlína - listí, větve Skládka.

Firma STABAD CZ, s.r.o provádí stavební práce, montáže, rekonstrukce budov, zateplování budov a také novostavby, půdní vestavby, zámečnické práce apod. Vykonáváme také montážní práce pro zahraniční firmy.

Práce: -instlatérské a topenářské. Montáž a rekonstrukce: -domácí plynovody -ústřední topení -vodoinstalace -dodávka materiálu -studnařské práce -zaruční a pozáruční servis.

Práce, služby: - stavební - truhlářské - zámečnické.

Stavební firma. Generální dodavatel staveb. Práce: -novostavby. -rekonstrukce budov. -výstavba inženýrských sítí. -komunikace, parkoviště. -bourací práce. -zemní práce. -betonářské.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Nabízíme stavební a montážní práce včetně výměny oken, dveří i tepelných izolací. Provádíme kovovýrobu či zámečnické a topenářské práce.

Výroba kuchyní, interiérů, šatních skříní a dveří. - truhlářské práce

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství - konstrukce a výroba přípravků a nástrojů - kusové a sériové CNC obrábění

Revize - elektrické spotřebiče Revize - elektrické zařízení do 1000 V - stroje, přístroje Revize - hromosvody Revize - rozvaděče Revize - ruční elektrické nářadí

Nabízíme: - více než 50 koupelen - obklady - dlažby - vybavení koupelen - voda, topení, plyn.