VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Naše činnost: - stavební práce - výškové práce - nátěry fasád včetně tmelení spár a trhlin - zateplení fasád kontaktní i lamelové - kompletní montáž a renovace střech - opravy a nátěry s použitím horolezecké techniky.

Truhlářství. Zakázková výroba: - okna, dveře, schodiště - kuchyňské linky - podlahy, palubkové obklady a podhledy - zařízení provozoven.

Svatební salon, půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - doplňky Zakázkové šití: - šaty pro standardní a latinsko-americké tance

Výroba plechových dílů špičkovou technologií: - děrovací lisy TRUMATIC - lasery TRUMPF - řezání - ohraňovací lisy TRUMPF - svařovací stroje MIG/MAG, TIG, FRONIUS - bodování dílů na bodovce - lisování a navařování spojovacích prvků - dokončování dílů broušením. Povrchové úpravy práškem. Zpracování kovových a nekovových materiálů.

Zámečnické práce. Výroba: -kovová vrata, brány.

Nabízíme Vám: - realizaci moderního bydlení s využitím nejnovějších technologií a designů, ale zároveň v příznivé cenové úrovni. Naše řešení je vždy realizováno přesně na Vaše požadavky. Naše technologie jsou vhodné nejenom do nových domů, ale také do stávajících bytů. Samozřejmě i do bytů "panelákových". Nabízíme Vám moderní, komfortní ...

Geologický průzkum - vrtné práce v rámci inženýrské geologie a hydrogeologie

Montáž a oprava: -hromosvody a uzemnění.

Služby: - broušení ocelových, tvrdokovových a widiových nožů Výroba: - výsekových želez a forem pro etikety.

Revize i zkoušky plynových zařízení - školení obsluh - odborné prohlídky kotelen - zpracování dokumentace

Práce: - kovoobráběčské - zámečnické - řezání vodním paprskem.

Topení - Voda - Plyn - Kanalizace. Stavebně zámečnické práce: - vrata, ploty, zábradlí. Kompletní zajištění dodávek včetně projektové dokumentace. Cenová nabídka v ceně zakázky.

- AUREG Prodej, montáž, revize: -plynové a elektrické kotle BUDERUS, WOLF, DAKON, PROTHERM VAILLANT, JUNKERS, NEFIT. Měření a regulace: -montáž -náhradní díly. Prodej: -elektrospotřebiče, plynospotřebiče (karma, topidla) -náhradní díly -radiátory KERMI, KORADO, COSMONOVA. Práce: -topenářské: -rozvody: -plyn, topný olej, ...

Autočalounické práce Čalounické práce

Výškové práce pomocí horolezecké techniky mytí oken, opravy fasád, nátěry střech, bourání komínů

Činnost: - stavby krbů (vnitřní, venkovní) - prodej krbů a kachlových kamen - prodej krbových vložek - kamenické práce - parapety - kuchyňské desky - grilovací desky.

Výroba - dekorační keramické předměty Výroba - šperky

Čalouníme veškerý čalouněný nábytek včetně dobového a slohového, čalounění autosedaček (bez airbagu). Po dohodě doprava do dílny a zpět. Uděláme vám ze staré novou.

Elektroinstalační práce Služby hodinového manžela Drobné zednické práce Zámečnické práce Instalatérské práce

Nabízíme zámečnické - zámkařské práce, i POHOTOVOST. - Montáž bezpečnostních dveří SHERLOCK, se zárubní i bez ní. - Zhotovení většiny klíčů: FAB, EVVA, GUARD, MUL-T-LOCK, TOKOZ, ABUS, YETI, RONIS, HOBES, VIRO, aj . - Klíče dozické, trezorové, obyčejné - tvarové. - Prodej i montáž trezorů, zámků, kování, vložek obyčejných i bezpečnostních, ...