VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: - topenářské - instalatérské.

Naše činnost: - výstavby rodinných domů na klíč - rekonstrukce domů, bytů - rekonstrukce nebytových prostor, obchodů, provozoven - půdní vestavby, Nástavby - bytová jádra, koupelny - zednické a obkladačské práce - sádrokartonářské práce, Montáž sádrokartonu - malby, nátěry - zateplování rodinných domů - omítky, štuky - ...

Provádí: -veškeré zemní práce -báňská činnost -občanská výstavba na klíč -stavební inženýring -velkoobchodní činnost -maloobchodní prodejny.

Autodoprava: -přeprava sypkých materiálů sutin, zeminy -zemní práce. -bagrování Mycí linka. Vinárna. Prodej jablek.

Podnik služeb. Činnost, práce: - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - pokrývačství - tesařství - klempířství a oprava karoserií - zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Služby, práce: -kamenosochařství.

Výroba: -dřevěný nábytek na zakázku. Navrhování interiérů.

Instalace ústředního vytápění, zdravotechniky a plynoinstalace. Provozovna a korespondenční adresa: THERMOKOMPLET Lipová 66 289 12 - Třebestovice

Zámečnictví. Servis, montáž, výroba, repas: -mlýnská technologie.

Stavební činnost: - inženýrské sítě - vodovody - gravitační, tlakové i podtlakové kanalizace - betonové jímky - čistírny odpadních vod - výstavba závlahových řádů a meliorací - bazény - tenisové kurty, sportoviště - budování zpevněných ploch, parkovišť, vjezdů a chodníků Další činnosti: - demoliční práce - zemní práce - zhotovování ...

Elektroinstalace Solární technika Stavební práce

Čalounictví. Opravy a celkové čalounění nábytku, autočalounění, matrace a jiné výrobky.

Tesařství. -střechy na klíč, -montované domy, -chaty, -zahradní domky, -pergoly. Odborné tesařství a drobné zednické práce

Zámečnictví: -zakázková výroba(vrata, dveře, schodiště) -ocelové konstrukce. Výroba malých serií. Oprava a výroba: -ocelové nástavby: -nákladních automobilů -vleků i uzamykatelných.

Služby: - nákladní autodoprava - kontejnerová doprava - odvoz komunálního odpadu, sutě a zeminy - přeprava sypkého materiálu - vyklízecí práce - přistavení kontejneru - zemní, výkopové a demoliční práce.

Činnost: - zemní práce - autodoprava - přeprava betonových směsí - čerpání betonových směsí - řezání betonu a asfaltu - svářečské a karosářské práce - elektroinstalační práce dodavatelským způsobem.

Výroba: - závěsné a vývěsné smaltované štíty, cedule - orientační systémy - dopravní značení, značky - bezpečnostní značky a štíty - replika starých smaltů - značení ulic.

Výroba: -nástavby na užitková vozidla -díly a příslušenství pro vozidla -nerezová palivová nádrž. Svařování: -hliník -nerez

Činnost: - zateplování fasád - půdní vestavby - střešní konstrukce a pokládka krytin - montáž klempířských prvků - izolace - hromosvody včetně revize - výškové práce stavebního charakteru - mykologické ošetření starých krovů.

Činnost: - zemní práce - autoservis. Doprava nákladní: - vnitrostátní, mezinárodní - speciální.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - zednické. Prodej: - řezivo - klempířské a pokrývačské díly. Služby: - autodoprava.