Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Činnost: - zateplování fasád - půdní vestavby - střešní konstrukce a pokládka krytin - montáž klempířských prvků - izolace - hromosvody včetně revize - výškové práce stavebního charakteru - mykologické ošetření starých krovů.

Činnost: - zemní práce - autoservis. Doprava nákladní: - vnitrostátní, mezinárodní - speciální.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - zednické. Prodej: - řezivo - klempířské a pokrývačské díly. Služby: - autodoprava.

Zámečnictví. Zámky a kování, kovářské výrobky. ..

Společnost Polabské stavby s.r.o. je stavební firma s dlouholetou tradicí, působící svou činností po celé České Republice. Firma byla založena v roce 2006, a do roku 2011 jsme úspěšně zrealizovali celou řadu staveb. Přicházíme na trh s komplexní nabídkou realizace projektů, staveb, stavebních úprav a veškerých s tím souvisejících prací. Hlavní ...

MetalPlastForm CZ Výstavba a rakonstrukce komunikací - pokládka vnitřních a venkovních dlažeb, běžná stavební činnost a speciální stavební práce, stavby z kamene, stavby krbů a obezdívání krbových vložek, výroba a prodej plastových a celokovových forem pro stavební výrobu - prodej stavební chemie.

Stavební servis: -stavební práce -obklady, dlažba.

Práce: -malířské -tapetářské -natěračské -nátěry fasád -renovační.

Práce: -oprava a instalace domovních rozvodů -montáž, oprava a údržba elektrických zařízení -kontrola elektrických spotřebičů -zajištění revizí elektrických zařízení.

Výroba: - nábytek - kuchyňská linka - doplňky Návrhy: - nábytek - interiér. Prodej a montáž: - plovoucí podlaha.

LOCOLOR, malování pokojů a nátěry fasád pro Kolín a okolí Firma již od roku 1996 zasahuje svým působením převážně Střední Čechy, z nichž především okres Kolín. Zaměřujeme se zejména na kompletní malířské práce menšího i většího rozsahu. Dle přání je možnost provést vystěhování a nastěhování nábytku, jeho zakrytí, zakrytí podlah a částečný nebo ...

Elektroservis. Služby: - veřejné osvětlení -elektroinstalace Osvětlení: -výstavba, rekonstrukce, opravy a údržba veřejného osvětlení - VO -opravy a instalace interiérové a veřejné osvětlení -osvětlení zahrad a venkovní architektury -osvětlení exteriérů budov -slavnostní a vánoční osvětlení -instalace, rekonstrukce, opravy a ...

JP prima Český Brod Příprava pro stavbu: - zemní výkopové práce, terénní úpravy pozemků - strojově i ručně. Stavební, truhlářské, tesařské práce, podlahy, dlažby a obklady - od základové desky až po střechu. Renovace starého i starožitného nábytku. Rekonstrukce: - byty a koupelny včetně obkladů a instalací. Výroba: - kuchyně ...

Obklady a dlažba. Rekonstrukce bytů a koupelen. Pokladka dlazeb a obkladu

Řezbářství-sochy, sošky, betlemy, loutky, řezbované dýmky z brieru, plasticky řezané obrazové rámy, reliefy-restaurování dřeva, vykládání dřevem, kovem, perletí, kostí.Zlacení.

Výroba: - truhlářské práce - nábytek - dětské pokoje - vestavěné skříně - interiérové vybavení - kuchyně.

Práce: - zednické - pokládka dlažby - obklady - sádrokartonářské - zateplení - zámečnické.

Činnost, dodávka, montáž: - plovoucí podlahy - broušení, lakování - žaluzie - rolety - sítě do oken - těsnění dveří a oken - stropní podhledy - obložení palubkami - montáž bytových doplňků.

Výroba: - truhlářské práce - nábytek bytový - nábytek - koupelnový - kancelářský - balkonový - zahradní - včelí nástavkové úly - včelí úly - zahradní truhlíky - zakázková výroba.

Kovoobrábění: -průmyslová armatura Výroba: -bytový nábytek

Práce: - zednické, - obkladačské, - malířské, - drobné zámečnické.