VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Zámečnictví. Práce: -zámečnické.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování . Návrhy a kompletní realizace interiérů na klíč. Zakázková výroba nábytku či pokládky podlahových krytin.

Práce, služby: -zámečnické -topenářské -vodoinstalatérské.

Kominictví: -vložkování komínů.

Strojírenská firma. Výroba, montáž a dodávka: -ocelové haly s opláštěním -schodiště, zábradlí, přenosné zábrany -nádrže jako nástavby na auta -nádrže pro chemický, potravinářský, farmaceutický průmysl -zařízení pro čistírny odpadních vod -vrtání a obrábění dílů.

NONSTOP opravy poruch. Elektroinstalace. Elektromontážní práce.

Práce: - tryskání - pokovování.

Služby: - zámečnictví - topenářství - vodoinstalace

Zajišťuji: - kompletní práce v oboru - topenář: - rozvody topení až po revize a kontroly - v oboru instalatér: - rozvody vody až po revize a kontroly - v oboru plyn servis: - rozvody plynu až po revize a kontroly.

Zemní práce: - traktorovým bagrem JCB 4CX - veškeré výkopové a zahrnovací práce - kompletní zajištění demoličních prací včetně odvozu a skladování suti. Prodej: - uhlí - písku - kamene. Nákladní doprava: - přeprava sypkých materiálů - přeprava paletovaného zboží v tuzemsku i do zahraničí. Vozy: DAF, TATRA, LIAZ.

Služby: - zedník, zednictví

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Práce, služby: -pokrývačské

Klempířské a pokrývačské práce.

Pokrývačské práce: -kompletní dodávky střech -opravy střech -nátěry střech. Práce: -klempířské -tesařské -pokrývačské.

Práce: -klempířské -pokrývačské. Výroba: -spiro Al (hliník), nerez -komínové komplety (kouřovody, drážková kolena, nerez kolena). Vložkování komínů včetně revizí.

Autodoprava: - nákladní - těžká - jeřábová.

Maloobchod, prodej: - stavebniny - želežářství. Práce: - pokrývačské - klempířské.

Stolařství, truhlářství: Výroba: - nábytek - okna dveře - kuchyňské linky - dřevěné schodiště.

Oprava: -nákladní vozy -autobusy -zemědělské stroje. Přeprava: -sypké zboží (obilniny, písek) -paletované zboží. Autodoprava-všeobecně. Práce: -zámečnické -soustružnické. Prodej náhradních dílů na nákladní vozy LIAZ, TATRA, AVIA, KAROSA.

Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské.

Klempířství. Pokrývačství.