VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Provádíme: - zasklívání lodžií, teras, zimních zahrad.

Provádění úklidu po řemeslnících (malířích): -mytí oken a výloh -úklid interiérů -protiskluzová úprava podlah. -hlídání dětí -žehlení Telefon:325614944 na záznamník. Braunstein Václav provádí práce: -zednické -pokrývačské všeho druhu včetně břidlice -pokládání linolea PVC a koberců -lepení korku -nátěry střech.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Práce: -instalatérské -plynařské -topenářské Prodej, maloobchod: -elektrospotřebiče -nářadí

Práce: - zmražení potrubí, - čištění kanalizace, - revize potrubí, - instalatérské práce, - rekonstrukce koupelen, - stavební práce. Obchod: - instalatérské potřeby, - sanitární technika, - sprchové kouty, - vodárny, čerpadla.

Truhlářství: - restaurování a prodej starožitného nábytku.

Nabízí: - veškeré stavební práce, rekonstrukce, opravy, - obkladačské a natěračské práce, - sádrokartonářské práce, - tesařské práce.

Provádí práce: -zámečnické -svářečské -montážní.

Nabízí: -úklidové práce -údržba zeleně -praní a mandlování prádla -topenářské práce -instalatérské práce -vodoměry a měřiče tepla.

Prodej a pokládka: -obklady a dlažba -rekonstrukce objektů -štukové omítky -zateplení fasád -zámková dlažba -kamenné podezdívky-ploty.

Služby: -výroba a dodávka rozvaděčů, -zpracování a instalace systému měření a regulace, -řídící systémy - automatizování procesů, -údržba a nepřetržitý servis 24hodin/7dní v týdnu, -software - návrh, zpracování, oživení, -projektování a poradenství, -elektromontážní práce, -dodávka a koordinace TZB, -generální dodávky staveb.

Elektromontážní a elektroinstalační práce.

Stavební firma Kouřík & Jankovský. Stavební a tesařské práce. Zámečnické práce včetně montáže ocelových konstrukcí. Provádí: -statické výpočty, projektové práce -rodinné domky na klíč -rekonstrukce a modernizace objektů -fasády, zateplování objektů -bourací práce, úpravy terénů.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské.

Výroba: - zateplené a klimatizované kontejnery použitelné pro informační technologie. Zámečnictví.

Plynoservis. Prodej, montáž, servis: - plynospotřebiče.

Práce: - zemní - bourací. - teréní úpravy pozemků pro stavby a okolí Autodoprava.

Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí z nerezových ocelí: - nábytek - vozíky - zábradlí - schodiště Vyroba: - svařováním v ochranné atmosféře - rozvody potrubí pro farmaceutický a potravinářský průmysl.

Provádíme: - zemní, výkopové práce - terénní úpravy.

Výroba, montáž, prodej: - zámečnické prvky - ozdobné výplně - sklenářské doplňky - zimní zahrady.