VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Práce: - elektroinstalační - elektromontážní.

Zasklívání oken, dveří. Broušení zrcadel. Rámování.

Služby: - práce ve výškách - opravy a nátěry fasád - klempířské a pokrývačské práce - prořezy a kácení stromů.

Práce: -truhlářské -tesařské -pokrývačské.

Činnost: -instalatérské práce, -topenářské práce, -plynařské práce.

Montáž, opravy, revize¨: - elektrická zařízení. Projektové práce: - elektro.

Středočeská energetická, a.s. -Smluvní obchodní kancelář AZ Elektrostav, a.s. NYMBURK: -poruchy po pracovní době:325512698. -obchodní služebna:325515374. -vodní elektrárna:325512674. LYSÁ NAD LABEM: -obvodová služebna:325561044. -provozní služebna:325552747. -obchodní služebna:325552748. MILOVICE: ...

Provádíme: - elektroinstalační práce - hromosvody, EPS, EZS.

Krejčovství. Šití dámských oděvů.

Služby: - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce ( panelových bytů, koupelen a bytových jader) - drobné fasádní úpravy - výstavba komínů - výstavba plotů - zámkové dlažby - zahradní jezírka

Služby: - elektroinstalace - revize elektro - opravy elektrospotřebičů do 230V Úklidové služby: - automobily - byty - podniky Prodej a servis: - čistící stroje Kärcher

Čalounictví - veškeré čalounické opravy - čalounické práce Prodej, maloobchod: - potahové látky, koženka a kůže

Zemní práce. Autodoprava. Práce: - čištění vodotečí a melioračních kanálů, odpadů, rybníků - úprava plání a svahů - výkopové práce - zpevněné a nezpevněné cesty - panelové plochy - demoliční práce - nakládání autodoprava - autodoprava sypký hmot - sečení travních porostů.

Provádíme: - veškerá stavební činnost od rekonstrukcí, zateplování až po stavby na klíč.

Rytecké práce: -ryté i pískované nápisy na štítky, plakety, poháry a raznice -vyřezávané podložky pod trofeje z lípy, dubu, olše, korkovníku.

Výroba - reklama (světelná, atypická, nafukovací, létající) - LED diody. Truhlářství: tel. 777 615 060. Květinářství: tel. 604251116.

Truhlářství: - zakázková výroba: - dveře - eurookna - dveře interiérové, vchodové, obložkové - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - schodiště - dřevěné podlahy.

Práce: - lisování plechu - bodové svařování - sváření v ochranné atmosféře - vrtání a řezání závitů - práce z plechu včetně povrchové úpravy.

Stavební práce, stavební činnost: - realizace rodinných domů a bytových jednotek na klíč - zateplování budov - půdní vestavby - rekonstrukce koupelen - zámkové dlažby - zednické práce a jiné.